MY BEAUTY SECRETS

Allmänt / Permalink / 1
Inlägget innehåller köplänkar och reklam för Ellos
 
 
 
Hej på er,
 
Dags för ett lite mer ovanligt inslag här på bloggen. Det hör ju inte till vanligheten att jag skriver om skönhet men nu så :) Jag får nämligen ganska ofta frågor om vad jag använder för skönhetsprodukter så därför tänkte jag en gång för alla göra slag i saken och tipsa om produkter som jag själv använder. Både make up och hudvård. Det här är produkter som jag använt länge och verkligen kan rekommendera. Håll tillgogo :)
 
 
 
1. Världens bästa läppglans kommer från Clarins, jag vet inte hur många år jag varit trogen detta. Bara älskar allt med det men framför allt den sköna känslan och den vårdande effekten samt skyddet mot väder och vind. En riktig tiopoängare att ha med i handväskan helt enkelt. 

2. Master Strobing Liquid (kulör medium) blandar jag i min dagkräm för att ge huden lite extra lyster och en solkysst ton. Räcker hur länge som helst, behövs bara en liten dutt för att skapa effekt :)

3. Exuviance - Innan jag började använda Exuviance upplevde jag ingen större skillnad på min hy hur mycket olika produkter jag än testade. När jag började använda Exuviance blev min hy mycket klarare och fick finare lyster. Jag använder både dag, natt och cleanser därifrån.

4. För att få till den där lilla vingen använder jag ibland den här Eyelinern från Glo Minerals 

5. Fit Me Concealer använder jag under ögonen och näsan för att ljusa upp samt jämna ut, perfekt size för att ta med sig.

6. Bästa mascaran är utan tvekan Shiseido,s Full Lash Multi Dimension. Mina fransar ser nästan konstgjorda ut efter en omgång med den här mascaran, de bli långa och täta utan att klumpa ihop sig. Enda minuset är att den är svår att ta bort, så köp mycket eye make-up remover för vattenfast mascara och gnugga ett tag :)

7. Clarins True Radiance Foundation är en lätt foundation som inte är så täckande. Känns mer som en dagkräm. Jag tycker inte om för täta produkter.

8. Jag kan inte sluta älska Chanel Coco Mademoiselle. Den är bara helt ljuvlig!

9. Ögonskuggor kan man inte få för många av. Gillar den här paletten från IsaDora som man kan experimentera med såväl till vardags som till fest. 
 
 
Inlägget innehåller köplänkar och reklam för Ellos
#1 - - Anna:

Candy shimmer på läppglansen? :)

Svar: Jajjemän :)
Karin Boo Wiklander

Till top