HÅLLBARA VAL

Erbjudanden, Inredning / Permalink / 1
 Inlägget presenteras i samarbete med Ellos
 
 
 
 
Handdukar i vit frotté  HÄR Badrock i tjock, tvättad kvalitet av franskt lin med våffelmönster HÄR Sammetskudde HÄR Örngott beige HÄR Lakan i tvättad bomullspercale HÄR  Matta i återvunnet material HÄR Badrock i skön bomullsfrotté (barnmodell) HÄR Kökshanddukar i våffelvävd mjuktvättad bomull HÄR Påslakanset i skön vintagetvättad kvalitet av franskt lin med tryckt mönster. HÄR
 
 
I samarbete med Ellos har jag valt ut mina favoriter ur deras hållbara sortiment. Det finns ju så mycket härliga, mjuka material utan gifter och kemikalier att fylla hemmet med. Bra för både miljö och männsika. Just nu har ni dessutom 30% rabatt på hela hemsortimentet inkl. möbler och varumärken med koden 365422 tom 27/10.
 
Shoppa hållbart! 
 
KRAM
#1 - - malin:

jag vill väldigt gärna beställa sängaveln du har, men har väntat på att den ska komma in i 160 säng då jag har det. Tror du det skulle se väldigt konstigt ut att ta den i 180 till en 160 säng och ha 10 cm tillgodo på varje sida eller skulle det gå att fixa det snyggt ändå? :)

Svar: Hmm, skulle vilja säga att jag tror det funkar men vågar inte riktigt det... tror ändå det är bäst att invänta rätt storlek men förstår din iver :) jag är likadan när jag verkligen vill ha något. Kram!
Karin Boo Wiklander

Till top