NYTT HOS ALICIA

Barnrum, Barnrumsinredning, Färg / Permalink / 4
I förra veckan påbörjade vi piffningen av Alicias rum.. ni som följer mig minns säkert att jag talat om att göra i ordning hos henne och göra rummet lite mysigare. Sagt och gjort, första etappen avklarad. Rummet är målat med den finaste grågröna kulören man kan tänka sig, så perfekt på alla vis.. eller vad säger ni?
 
 
Färgen skiftar lite beroende på vilket ljus som finns i rummet. På morgonen när solen lyser in i Alicias rum kan den nästan se lite blågrå ut och sen på kvällen blir den alldeles mörkgrön. Kulören heter "Deep Paris" och kommer från Nordjö. Jag valde färgen Perform + Easy 2 Clean eftersom det är ett barnrum som med åren kommer bli utsatt för diverse busstreck och färgen är fortfarande matt och sådär silkig i finishen. Känner ni igen kulören? Ni har säkert sett den hos min fina bloggvän Anna Kubel som har den på många ställen i hennes fantastiska hem. 
 
Även skåpet/byrån/garderoben är ny, ett så kallat multiskåp från Oliver Furniture som jag bara älskar. Allt får plats i det här skåpet och det är så skönt att kunna ploka ut- och in alla leksaker utan att behöva stapla det på varandra eller slänga ner allt i en korg där man inte hittar någonting. Alicias kläder får också plats snyggt och prydligt. Dessutom är det ju så snyggt och stilrent. Både Alicia o Gustaf har bl.a. sängar från Oliver Furniture sedan tidigare och dem är så bra, dansk design slår det mesta :) Multiskåpet är nytt för säsongen 2017 och ni kan spana in det mer HÄR om ni är nyfikna.
 
 Tänk vad lite färg kan göra för ett rum. Tusen gånger mysigare nu än med vita väggar. Har fått många frågor om mattan och den hittar ni HÄR för er som undrar. 
 
Nu tänkte jag slå mig ner på altanen och njuta av kvällsolen. Mannen är påväg till Sundsvall för match i morgon så jag får roa mig på egen hand :) Kram på er!
 
Klicka på hjärtat om ni gillar inlägget, det gör mig så glad 
 
 
Inlägg i samarbete med Nordsjö och Oliver Furniture
#1 - - Anonym:

Hej hej, var är den fina mattan från?

Svar: Den är från Ellos, finns länk i inlägget 😘
Karin Boo Wiklander

#2 - - Rosa:

Hej, var är den fina mattan från?

Svar: Mattan är från Ellos, finns länk i inlägget 😘
Karin Boo Wiklander

#3 - - Anonym:

Älskar't, så himla fint som allt du gör. Kram @stylebylovesand 🤗

Svar: Gullig du är 😘
Karin Boo Wiklander

#4 - - environ.blogg.se:

Så mysigt barnrum, färgen gör verkligen skillnad som du säger! Och skåpet! 😍 Supersnyggt! Kram!

Svar: Tack snälla! 😘
Karin Boo Wiklander

Till top