FÖRÄNDRA MED TEXTIL I BADRUMMET

Inredning, Interiör, Styling, badrum / Permalink / 2
Inlägg i samarbete med Cottonmade
 
 
Jag blev kontaktad av gulliga Maria från Cottonmade för en tid sedan och hon berättade om hennes företag och vision, vi kom ganska snabbt fram till att vi måste samarbeta :) Här sitter jag med tre badrum som suktar efter handdukar av god kvalité. Faktum är att vi testat många handdukar de senaste åren, har försökt hitta dem där perfekta handdukarna med kvalitén och mjukheten som gör att de håller sig fina tvätt efter tvätt, inte luddar och dessutom känns sådär tjocka och lyxiga som handdukar på ett fint hotell gör. Inte helt lätt med den kravlistan :) och i ärlighetens namn trodde jag nog inte att Cottonmades handdukar skulle hålla måttet heller men faktum är att jag nu efter en månads "prövotid" är mycket glatt överraskad. Handdukarna stämmer in på varenda punkt ovan och till och med min man kommenterade här om dagen att "dem där nya handdukarna är väldigt bra va?"
 
Cottonmade jobbar enbart med den absolut bästa kvalitén för en hållbar produkt som ska kunna åldras på ett fint sätt. Dessutom är miljöaspekten viktig för Maria och därför jobbar Cottonmade efter flera olikka principer för att påverka i rätt riktigt. (Mer om miljöarbetet kan ni läsa om HÄR)
 
Jag vill med dessa bilder visa på hur enkelt det är att förändra ett rum med textil och skapa ett mjukare, behagligare och trevligare intryck. Jag har valt handdukar i jordnära färger för att det passar husets övriga stil men Cottonmade säljer handdukar i många fina nyanser och just nu får ni mina kära läsare 15% rabatt på ett helt köp i webshoppen hos Cottonmade. Ange koden STUDIOTJUGOTRE för att ta del av rabatten. 
 
 
Före- och efterbilder. Visst gör det mycket med textil? Att addera lite textil ger stor effekt för liten peng.  
 
 
Här ser ni grå "vermont" på  badkarshyllan tillsammans med favorittvål, spegel och nagelborste.
 
 
 
Mjuka, tjocka och härliga handdukar är vardagslyx.
 
 
 
Här ska jag hoppa ner ikväll efter nattning av barnen. Underskattad lyx som man borde göra oftare!
 
Härlig tisdag önskar jag er och klicka på ♡ om ni gillar inlägget, skulle göra mig så glad! 
 
KRAM
#1 - - Sofiasmode:

Verkligen snyggt! Både i inredning och klädval är det detaljer och material som ger den bästa effekten. Tack för en toppen blogg :) kram!

Svar: Tusen Tack! 🙏😘
Karin Boo Wiklander

#2 - - Anonym:

Superfint!! Varifrån kommer badkarshyllan?

Svar: Tack snälla! Den kommer från Clas Ohlson 👍🏼
Karin Boo Wiklander

Till top