BARSTOLAR

Allmänt / Permalink / 2
Man måste ju bo ett tag innan man vet hur man vill inreda och vad som passar på vilket ställe. Vi har kommit en liten bit på vägen men har så många rum kvar där listan på förändring av olika slag kan göras lång, men så ska det ju vara :) I förra veckan blev i alla fall en pusselbit klar - barstolar. Har haft så svårt att välja men ni gav mig massor av bra smakråd när jag ägnade ett inlägg på Instagram åt just detta, tack för det! Några av er föreslog de som vi nu valt, nämligen Georg barstol från Skagerak och jag kunde inte vara mer nöjd med vårt val. De är tidlösa och matchar den nordiska stilen som genomsyrar hela huset. Trä (i detta fall obehandlad ek som vi ska såpa) mjukar upp mot betonggolvet och det är viktigt tycker jag. Vill inte ha ett "hårt" och "kallt" hem. 
 
Nästa punkt på agendan är att hitta ett nytt matbord till våra vitsåpade y-stolar i ek. Har ni tips på något snyggt bord med plats för 8 personer? 
 
Nu ska vi klä på oss och bege oss ut. Bäst att passa på att få lite frisk luft innan regnet ska komma. 
 
KRAM Karin
 
 
Skön söndag på er och kom ihåg att klicka på hjärtat om ni gillar inlägget ♡
 
 
 
 
 
#1 - - Ulrika:

Hej,
I bakgrunden på köksbänken står någon form av hylla med en Kinfolk bok i. Vart är denna köpt? Med vänlig hälsning, ulrika

Svar: Den är från Skagerak. Jättefin!
Karin Boo Wiklander

#2 - - Anonym:

Snygga barstolar! Vi har Norrgavel breda matbord i ek till våra y-stolar. Stort och bra bord och inte minst supersnyggt - tycker vi.
/Cathis

Svar: Tack för tips Cathis! Förstår att ni är nöjda med Norrgavels bord. Så himla fint! /Karin
Karin Boo Wiklander

Till top