SPRINGFEELINGS

Interiör, dekoration / Permalink / 0
Sponsored post
 
Hej,
 
Hoppas ni har en härlig lördag vänner! I Göteborg är det verkligen vårkänslor i luften, strålande sol och sisådär 10 grader varmt. Vi har besökt "Barnens Dag" på Avenyn, som bjöd på massor av aktiviteter och lekar för barnen men vi strosade mest omkring i solen och njöt av att våren är inom räckhåll. Ikväll väntar middag och mellofinalen. Har ni någon favorit?
 
Igår åkte vi ut till huset en sväng för att gå igenom lite praktiska grejer med nuvarande ägaren. Kändes så fantastiskt att uppleva vilket ljusinsläpp det är i huset en vacker, solig dag. Vi rekade också lite i närområdet och upptäckte till vår förtjusning att det finns både saluhall och fiskaffär vid ICA Kvantum, 3 km från huset. Vi hittade också en liten skogsstig från huset längs med sjön där det finns dykstenar och små klippor att ligga vid. Dessutom spanade vi in grannpojkarna som verkade vara i Alicias ålder. Kan bli bra det här :)
 
På hemvägen plockade jag upp ett paket med massa vårfint från Ellos. Bland annat det HÄR skrinet som jag tänker ha i badrummet eller på sängbordet i nya huset. Älskar färgen! Med koden 355431 får ni just nu 20% på ett köp från hemavdelningen *
 
Smyckesskrin, eller kanske bra förvaring för pads, tops eller något annat smått i badrummet. Superfin!
 
 
*Villkor: Gäller på nybeställning på hemtextil, dekoration, inomhusbelysning, tapeter, mattor och möbler på Ellos.
Max en gång/kund, t.o.m. 2017-03-16. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och prissänkta varor. 
Produkter från Odd Molly Home är undantagna erbjudandet.
Rabatten räknas automatiskt av i kassan.
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.
Till top