SÖNDAG OCH RECEPT

Allmänt / Permalink / 1
Alltså åh vad jag tokgillar min nya vas från Cooee, så himla fin i den bruna färgen tycker jag! Raku Doll finns HÄR och glaskulan HÄR. Brickan är från Newport
 
Söndagskväll och jag är helt slut i huvudet efter all frisk luft vi fått idag. Har promenerat i Delsjön/Skatås som är ett naturreservat och motionsområde här i Göteborg. Alicia har åkt på sparkcykeln och Gustaf i vagnen. Tänk att det är vårdagjämning i morgon, äntligen blir dagarna längre än nätterna! Bara älskar att våren är på gång. Vill plocka fram alla vår/sommarskor- och kläder som är magasinerade. Tur att vi snart flyttar in i huset så att vi får tillgång till alla våra grejer igen. Saknar våra möbler och prylar också!
 
Nu är söndagsmiddagen uppäten. Gjorde en favorit som ni måste prova om ni tycker om lax.
 
"Lax med Cashewnötter - Asian Style" 
 
Du behöver:
En laxsida, cashewnötter, lime, smör, sweetchilisås, vitlök, honung, salt
 
Gör såhär:
Lägg laxsidan i en ugnsäker form. Ta en bunke och blanda mjukt smör med hackade cashewnötter och sweetchilisås. Hacka vitlök fint och blanda med röran, riv skal av en lime och pressa saften av halva limen i bunken. Därefter en klick honung och lite salt. Rör om och bred sedan ut blandnigen på laxen. In i ugnen 25 min. KLART! Passar bra med ugnstekt potatis och en grönsallad med avocado. 
 
 
KRAM Karin
 
 
Inlägget innehåller adlinks/köplänkar
#1 - - Sofi:

Måste bara testa laxreceptet😜 Lät supergott! Fick Flashbacks till tiden före barnen när vi bodde nära Skatås och man tog sina rundor där 💕👏🏼 Ha en skön vecka! Kram så länge!

Till top