KITCHEN STUFF

Inredning, Inspiration, Interiör, kök / Permalink / 2
Samlat på mig lite nya fina köksdetaljer som jag tror kommer passa fint i nya köket. Köksluckorna är ljusgrå och bänkskivan är svart silestone. Eventuellt funderar jag på att ta ner några överskåp och ersätta det med en "finhylla" och krokar för saker som man helt enkelt vill ska synas lite extra just för att de är så fina. Men vi får se när vi väl är på plats om (bara två veckor) nu!
 
Här har jag varit lite extra seg på förmiddagen efter en gårdagskväll på La Cuccina Italiana.. OMG, deras mat alltså, sådana fantastiska smaker! Vi åt en avsmakningsmeny och firade min födelsedag. Kan varmt rekommendera den restaurangen men boka bord för det finns inte många platser :)
 
KRAM Karin
 
Förresten, kom ihåg att klicka på hjätat om ni gillar den här typen av inlägg :) Kram igen!
 
 
New kitchen stuff :) Skärbräda HÄR // Smulborste HÄR // Grytborste HÄR // Kaffe da Matteo // Ljusstake HÄR // My Recidence HÄR // 
 
Inlägget innehåller adlinks/köplänkar
#1 - - Styling By Denice:

Så fint! Du är så bra på sådana fina stilleben. Älskar alla dina bilder! Vallmoblomman är magiskt också..
Kram! :*

Svar: Vad du är gullig! Tack ☺ Himla fint ert kök blir också, såg nyss en bild på Insta 🙌🏻 Kram!
Karin Boo Wiklander

#2 - - C :

Hej!
Vi ska renovera vårat kök och jag minns att du någonstans satte in kolmårdsmarmor. Kan inte du visa bilder på marmorn? Hade ni bara en skiva vid brasan eller hade ni den i köket?
Bildbomba med kolmårdsmarmor. :)
Vi står i valet och kvalet att sätta in den vita marmorn eller kolmårdsmarmor på en köksö. Vi har bara för få bilder på kolmårdsmarmor för att fatta rätt beslut. 😘

Till top