BULLAR VAR DET HÄR

Familjeliv / Permalink / 5
Måndag och ny vecka, en skön vecka med mycket aktiviteter. Bland annat finfin italiensk frukost hos Blomrum i morgonbitti, bättre kan man ju inte starta sin födelsedag btw :) Sen blir det att hämta upp kidsen och preppa för kvällens middag.
 
Idag har vi bakat kardemummabullar, tvättat och lekt ute i parken. Jag har ringt rektorer på snart varenda förskola i Lerum. Vi letar förskola till Alicia och sökte plats så fort vi hade köpt huset men det verkar vara svårt att få någon plats innan hösten.. känner att både jag och Alicia verkligen behöver det så nu söker vi med ljus och lykta på alla privata skolor i Lerum. Vi vill att hon ska gå hyfsat nära vår bostad så att hon träffar kompisar från samma område. Hojta om ni vet någon bra förskola som söker en gullig 4-åring, haha! :)
 
KRAM Karin
 
Min lilla baktjej knådar degen så fint :) Skärbrädan är ny och superfin tycker jag, den hittar ni HÄR för er som är nyfikna. När vi bakar har vi alltid en smulborste att sopa upp degsmulor med, denna i trä av Andrée Jardin är jättebra. Den lilla runda borsten hittar ni HÄR och den är grym när diskning av bakgrejerna ska ske. 
 
Kanel- och kardemummasmet till bullarna, mums!
 
 Koncentrerad när smeten ska fördelas ut på degen :) Fick förresten hem den där fantastiska vasen från Cooee Design idag. Den nya kollektionen med vaser i färgat glas är så fin!
 
 Bullarna rullade, bara lite jäsning och sen skujts in i ugnen :) Ligen marmorskål med lock och sked i trä finns HÄR och grytborsten HÄR
 
 
Inlägget innehåller adlinks/köplänkar. 
 
#1 - - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

åh varit sugen på bullar hela dagen

Svar: Alltid sugen på kanelbullar :)
Karin Boo Wiklander

#2 - - Anonym:

Ingen aning om det finns plats men hört bra om Aspen Montessori, värt kolla in. Hälsningar Jenny

Svar: Åh så bra att du säger det, har nämligen pratat med rektorn där och vi hoppas få plats till hösten. Verkar jättebra och ligger ju lite idylliskt till också.. Tack för tips! Kram
Karin Boo Wiklander

#3 - - Sriwanna Salomonsson:

Åh jag har varit sugen på att baka kanelbullar superlänge nu :P men tar aldrig tag i det

#4 - - Malin:

Jag ÄLSKADE min Montessori-upplevelse och är så glad och tacksam över den. Känner inte igen några av de problem som mina vänner kommer ihåg från skoltiden. Gick hela grundskolan i en Montessori-skola och kommer ihåg hela tiden som världens bästa och lärorika. Appropå kommentaren ovan, om Montessori. :)

Svar: Det låter bra. Tack för din kommenterar. Lutar åt Montessori för våra barn. Kram
Karin Boo Wiklander

#5 - - Bella:

Vilka mysiga bilder! :) Skålen med kardemummasmeten i tycker jag att jag känner igen från barndomen. Så himla söt. Vet du vad det är för märke på den?

Svar: Åh vet tyvärr inte märket men stämmer att det är en gammal servis, ärvd. Jättefin!
Karin Boo Wiklander

Till top