BABY PLAYTIME

Barn, Barnrum, Barnrumsinredning / Permalink / 5
 
Gustaf in action på nya lekmattan
 
Alltså, älskar att han börjar bli stor... (samtidigt som jag vill stoppa tiden) men nu kan man ju liksom konversera lite med honom och han kan peka på grejer han vill ha, säga tack och dansa till bra musik. Han börjar helt enkelt bli en människa och det är ju så härligt och se vem han blir. Att han ärvt sin pappas vilja och envishet har vi noterat sedan länge men undra vilka sidor han kommer få från sin mamma?! Till utseendet är han ju definitvt lik sin far, foton på David i samma ålder är läskigt lika. Är era barn lika er till sättet eller utseendet? Eller bådadera? 
 
KRAM Karin
 
#1 - - Anna:

Min ena dotter är lik mig både i utseende och sätt, dock har hon sin pappas gångstil och minspel ;-) och våran lilla är en kopia av sin pappa med allt.

Svar: Så fantastiskt med barn! Livets största gåva. ❤
Karin Boo Wiklander

#2 - - Pia:

Hej!

Jag följer inga bloggar alls och kan erkänna att jag aldrig hade börjat titta in här om inte David hade spelat i Hammarby.
Han och du borde vara väldigt stolta och glada över hur stort intryck han gjorde på Hammarbys fans under den korta tid han var "här".
När man pratar med folk så förstår alla och ingen (nåja, finns väl alltid någon klick som inte tänker på andra än sig själva och favvolaget...) är sur på David.
Han gjorde så mycket för oss och iom honom så hittade jag in på din sida och jag gillar din inredningsstil till max.
Jag följer den inte dagligen men kommer på då och då att jag ska kolla in den, finns säkert nåt sätt att få notiser via mail eller så när inläggs görs, jag får lära mig med tiden.

Hoppas allt blir lättare med familjen och hoppas David lyckas bra i IFK (utom i ett par matcher😎) och så hoppas jag att ni kommer trivas bra i ert nya hus, ska bli spännande att se hur den inreds.
Om det är du själv så fotar så fotar du bra:)

Ha en trevlig vår (när den nu kommer)!


Svar: Hej Pia, vad roligt att du skriver till mig och att du gillar min inredningsstil. Det glädjer mig verkligen! Man kan prenumerera på inlägg via appen Bloglovin exempelvis men du lär dig nog med tiden annars kan det ju vara ganska behagligt att bara kika in någon gång då och då också :) Vi är glada, stolta och känner mycket för Hammarbys fans som visat så mycket kärlek gentemot David och vår son. Tacksamma som bara den! Kram till dig
Karin Boo Wiklander

#3 - - Angelica:

Åh vilken fin lekmatta :)

Svar: Ja, visst är den och det bästa är att den är tjock och mjuk att sitta på! :)
Karin Boo Wiklander

#4 - - Anonym:

Karin ! Om han är lika envis som pappa då kommer han väldigt långt 😉

Svar: Ja, det är en bra egenskap :)
Karin Boo Wiklander

#5 - - Anonym:

Karin ! Om han är lika envis som pappa då kommer han väldigt långt 😉

Till top