GÅ-BORT PRESENTER TILL SOMMARENS KALAS

Inredning, Interiör / Permalink / 0
Inlägget är sponsrat av Ellos och innehåller adlinks
 
 
 
 
Sommartider innebär oftast ett lite mer socialt liv. Studentkalas, födelsedagar, grillmiddagar och allmänt sommarhäng på vänners altaner och i trädgårdar. Jättehärligt tycker jag och det finns ju inget roligare än att ge någon man tycker om en liten men genomtänkt gå-bort present, så därför har jag samlat lite förslag på sådant som jag själv skulle tycka om att få. 
 
En egenplockad blombukett med lite grönt eller blommor som man har i trädgården är alltid roligt att få tycker jag, dessutom kostar det ju inte en endaste krona.. det är tanken som räknas :) En vas/kanna som den HÄR skulle jag bli superglad för, en favorit sedan länge hos oss och den är så prisvärd.
 
 
 
En skärbräda i trä är både dekorativt och praktiskt. Tycker denna variant från Bloomingville är fin. Korallen gör vilket stilleben som helst, superfin, den hittar ni HÄR.
 
 
Närbild på favoritkannan Mary.. som just nu finns i lager hos Ellos. Passa på innan den tar slut igen! 
 
 
 
Hade blivit superglad om jag fick Kinfolk Table som present oavsett när, likaså den fina karaffen från Skagerak som ni hitar HÄR
 
 
Hoppas ni har lite nytta av mina tips. Nu ska vi ut och njuta av solen efter två dygn med ösregn. Tycker sommaren kan komma tillbaka nu.. ellerhur!? Klicka gärna på hjärtat om ni gillar inlägget - gör mig så glad!
 
KRAMAR Karin
Till top