VÅRT SOVRUM

Inredning, sovrum / Permalink / 3
Inlägget presenteras i samarbete med Nordsjö
 
 
 
Sovrummet börjar ta form, har äntligen fått ändan ur och målat väggarna med finaste kulören ever. Eller vad tycker ni? Kanske inte helt oväntat att kulören är grön?! Haha.. besatt av gröna nyanser. 
 
Frågan nu är om vi ska ha sänggavel eller inte? Kan inte bestämma mig. En stor och fluffig matta måste också på plats och så ska sängborden bort och ersättas av en liten väggbelysning med förvaring.
 
Nu ska jag återgå till serietittandet.. är ju det man får ägna sig åt när mannen är borta och kidsen sover. Sommaren låter ju vänta på sig också.. gah, mitten på juli ju?! 
 
Just ja.. för er som gillar färgen så är det Ambiance Xtramatt och kulören heter Deep Le Havre, från Nordsjö, Love Love Love. Ge lite kärlek genom att klicka på hjärtat om ni gillar inlägget :)
 
 
KRAM Karin
#1 - - ida kappelin:

Vilket snyggt sovrum! Snubblade in här av en tillfällighet och såg att du/ni har ungefär samma planlösning på sovrummet som vi (det lilla jag kan se...) med snedtak. Har bott i vårt nya hus en vecka och har fortfarande inte fått upp sängramen eftersom jag inte vet om jag ska sätta den mot snedtaket (där det blir för hög och kommer lämna ett tomrum baktill) eller om jag ska ställa den mot den raka väggen...så som jag ser att du har det va ju faktiskt himla snyggt! Tack för välbehövd inspiration ;-)

Svar: Vi valde detta håll för att vi får lite högre takhöjd vid huvudet + att vi vaknar med utsikt mot sjön. 😊 Kram!
Karin Boo Wiklander

#2 - - Janne:

senggavl🖤✔️

Svar: Tack för åsikten 😊
Karin Boo Wiklander

#3 - - Hanna:

Så fint det ser ut!

Svar: Tack Hanna!
Karin Boo Wiklander

Till top