MÖBELVAL TILL NYA HUSET

Inredning / Permalink / 2
Det här med att välja möbler till nya huset är inte lätt. Ligger och drömmer och funderar, vrider och vänder. Givetvis kommer mycket falla på plats när vi väl är där. Då kan vi också känna in vad som passar bäst och ta saker och ting lite pö om pö som det så fint heter :)
 
MEN, vi har beställt ett par grejer... Bland annat soffa :) Vi kommer förmodligen ha två soffor i vardagsrummet ståendes i vinkel. Har hittat soffa hos Sofacompany.se som jag tycker har fina modeller till bra priser. Vår soffa "Astha" har raka, klassiska linjer med ett lyxigt grått tyg av velour och ben i mässing. Vi tänker att under småbarnsåren vill vi ha snygga men praktiska soffor som barnen kan krypa upp i även om de inte är nyduschade, haha :) Kommer även ha en suuuuperfin puff i samma tyg som soffan.. bilder kommer såklart när vi fått hem grejerna. Sofacompany öppnar förresten ett superfint showroom i Stockholm till helgen och ni lyckostar som bor där och kan besöka showroomet får 20% på hela sortimentet. Dessutom kommer det finnas "först till kvarn"- erbjudanden med extra bra priser. Spana in Sofacompany på Facebook för att se just dessa erbjudandena. (Observera att du måste vara på plats i Stockholm och det nya showroomet för att kunna köpa produkter till dessa priser) 
 
Här är den fina Astha, vad tycker ni? 
 
Här är förresten ett av de finfina först till kvarn-erbjudandena som kommer finnas i Stockholm. Själv har jag beställt en sådan i smutsrosa velour :) Men denna i blått är ju också sååå fin!
 
 
 
 
Inlägg i samarbete med Sofacompany.se
 
#1 - - Anna:

Wow så snygg!!!! Gäller erbjudandet även online för oss som inte bor i Stockholm?? Vill gärna köpa en jag med 🙏🏻

Svar: Man måste besöka showroomet för att få ta del av priserna. Kram!
Karin Boo Wiklander

#2 - - Anonym:

Oj blev så köpsugen så läste inte hela texten 😬 Synd att det bara gällde på plats 😩

Svar: Ja, ellerhur 😊
Karin Boo Wiklander

Till top