I VÄNTAN PÅ

Familjeliv / Permalink / 2
Hej vänner,
 
Två dagar på sjukhuset är avklarade. Gustaf har vaknat och allt har gått bra! Under tiden han sovit har vi försökt underhålla oss med så mycket som möjligt i väntan på att sjukhuset ska ringa och säga att Gustaf är på uppvaket. Igår var det diverse kontroller, ultraljud och röntgen på hjärta/lungor och idag var det alltså MR. 


Vi åkte vi till Portens Bageri och åt frukost efter vi lämnat lilleman, sen rullade vi vidare till biltvätten, matbutiken och slutligen hann jag beställa hem lite måleritillbehör
här. Köpte bland annat ett minirollerset från Engelbert Strauss som är specialiserade inom hem, trädgård och verktyg, de har dessutom väldigt bra priser på just sådana typer av saker. Tänkte måla om köksluckorna i lägenheten som vi bor i nu för jag hittade lite grå snickerifärg som blev över från målningen i gamla huset och tänkte därför fräscha upp köket aningen även om vi bara ska bo här en månad till :) Måla är ju dessutom roligt tycker jag! Många undrar säkert hur jag kan tycka det är roligt men jag älskar att se resultat snabbt och det får man ju verkligen när man målar. Släta köksluckor har jag målat tidigare och det är supersmidigt och lätt med en miniroller. De tråkigaste med målandet är ju att köpa alla tillbehör och eftersom jag inte direkt älskar att åka till byggvaruhus och spana på penslar och tillbehör så brukar jag klicka hem det istället :)

Ni vet väl förresten att jag uppskattar när ni gillar och skriver kommentarer och sänder tankar till oss. Betyder så mycket, så TACK för det!  

 

KRAM Karin

 
 
 
#1 - - Lisa Jungqvist Larsson:

Usch vad jobbigt för er.. det är verkligen hemskt att söva sitt barn. Vi har gjort det en gång och ska göra det igen. Inget man längtar efter. Hopps att allt går bra och att ni får fina dagar framöver <3 styrkekramar!

Svar: Ja, det är tufft men vi brukar tänka som så att vi har drabbats för att vi är starka och kan klara en sådan här grej. Tack för omtanken och lycka till när er lilla ska sövas nästa gång! Kramar
Karin Boo Wiklander

#2 - - Pernilla:

Här har de en till som älskar att måla😀 Hoppas allt går bra kram

Svar: Tack Pernilla! 😊
Karin Boo Wiklander

Till top