HEJ!

Barnrumsinredning, badrum / Permalink / 3
Uppdatering från Alicias rum :)
 
 
 
Hej finisar,
 
Hoppas att ni har haft en riktigt mysig jul. Sorry för dålig uppdatering här inne på bloggen, har haft en bloggsvacka kan man säga. Inte riktigt hittat inspiration till nya inlägg och inte heller haft samma tid och energi som när jag var föräldraledig (såklart) att lägga på mitt hem. Vad vill ni helst läsa om här på bloggen? Något favoritämne/bilder etc? Eller räcker det med Instagram? Behöver era tankar och kommentarer :) 
 
Vi har firat jul hemma hos oss i år med både Davids och min familj. Mysigt att vara tillsammans allihopa och se barnens pirr i magen och förväntan inför tomten och alla klappar under granen. julen blir ju så mycket härligare när man får barn!
 
Några av Alicias julklappar har redan tagit plats i hennes rum. Bland annat boken Små människor, Stora drömmar - Coco Chanelden fina duvgirlangen och klänningen i grön manschester. 
 
KRAM från mig!
 
 
#1 - - Anonym:

Gärna blandade inredningsinlägg som innan. Det måste finnas massor att visa i det nya huset. Tråkigt om du slutar. Har inte instagram.

Svar: Tack för din kommentar! Blir så glad att du tycker om det jag gör. Kram och Gott Nytt År!
Karin Boo Wiklander

#2 - - Anna:

Har inte heller instagram och önskar samma fina blandning som tidigare; hem och familj! Behövs inte så mycket prestation, roligt att läsa ändå. Gott nytt år! Varm kram från trogen läsare

Svar: Tack Anna, det gör mig glad att höra :) Kram och Gott Nytt År!
Karin Boo Wiklander

#3 - - Lina från grannar på landet:

Hej!
Vilka jätte fina duvjirlanger!
Sånna vill jag oxå ha!
Fin blogg!

Svar: Tack! De är från Afroart. Kram!
Karin Boo Wiklander

Till top