PÅ PLATS I VÅRT NYA HUS

Inredning, Interiör, hus / Permalink / 11
Ni som följer mig på Insta @karinboowiklander vet att vi för en vecka sedan flyttade in i vårt hus och sedan dess har det varit flyttkaos med kartonger högt och lågt. Förstår inte att man samlar på sig så mycket grejer.. men antar att när man haft både källare och garage blir det en del man kan ställa undan och på så sätt slippa se det :) I vårt nya hus har vi en dubbelcarport med garage som vi ska färdigställa, just nu är det bara en gjuten platta och väggar. Ett loft på 50 kvm med gästrum ska det bli också.. MEN först ska vi få ordning i huset och sälja en del möbler som inte riktigt kommer till sin rätt här.. matbord, lampor, soffbord, stringbord, linneskåp, sängbord, byråer och lite annat kommer säljas. Håll utkik här för er som är intresserade :) Eller skicka ett mejl redan nu om du vet att det är något specifikt du är intrresserade av ---> karin@studiotjugotre.se
 
Vi trivs så otroligt bra redan. Älskar huset och arkitekturen men också området. Att ha skogen och sjön så nära är vackert för själen. Nedan bjuder jag på några bilder... Inte så många ytor som är fotovänliga ännu men det kommer, lovar :)
 
KRAM Karin
 
Kom ihåg och klicka på hjätat om ni gillar det ni läser och ser :) Kram igen!
 
Såhär ser det ut när man öppnar ytterdörren till vårt hus. En stor och luftig hall med avhängning till vänster utanför bild. Trappen upp till övervåningen med sovrum och allrum. Rakt fram är sovavdelning och master bathroom med bastu. Till höger tvättavdelning och gästtoalett. Till väster det stora kyrkliknande allrummet med kök, matrum och vardagrum i ett. Totalt 180 kvm. 
 
 
 Älskar betonggolven med vattenburen golvvärme som finns på hela nedervåningen.
 
 
Fönstren med naturen utanför är som ett konstverk. Älskar att vakna upp här.
 
 
Kaminen som ni ser där borta är fantastisk, snyggaste lågorna jag skådat :) Haha, kanske låter konstigt men det är stor skillnad på kamin och kamin.
 
 
Köket har ljusgrå luckor med träknoppar och bänkskivor i mörkgrå silestone. Det är stort med mycket förvaring (vilket är så fantastikt skönt för oss som är vana med små ytor).
 
 
#1 - - Anonym:

Härligt att ni är på plats ordentligt! Ha en fortsatt härlig vår. Stor kram från Åsa och Håkan

Svar: Tack snälla! 😘
Karin Boo Wiklander

#2 - - Anonym:

Superfint! 😍 Så kul att få se! Längtar efter mer! 😘

Svar: Roligt att höra, det kommer mera :) 😘
Karin Boo Wiklander

#3 - - Janina:

Wow vad fint det ser ut! Drömmer själv om ett hus i sådan stil :)

Svar: Tack snälla! Kram
Karin Boo Wiklander

#4 - - Heléna:

När vi är i fjällen har man fönstren rakt fram från sängen, med skogen.. jag är alltid så rädd att när man vaknar står det en älg eller björn och tittar in =)
Det ser verkligen superfint ut huset! Längtar efter mer bilder =) Men ang att samla på sig grejer.. innan jag separerade från tjejernas pappa hade vi en Västerbottensgård på landet, 110 kvm oinredd vind samt 280x2 (ladugård samt vind) kvm där det var SÅ lätt att samla på sig grejer =) Har man plats så.. stoppar man gärna grejer där ;) Och har man 5 barn blir det en hel grejer..

Svar: Hihi, förstår vad du menar angående djur utanför fönstrena.. enda nackdelen :) vi har sett massa rådjur på avstånd men inget på tomten.. kommer säkert någon dag :) Kram!
Karin Boo Wiklander

#5 - - Anna:

Såå fint!!

Svar: Tack snälla!
Karin Boo Wiklander

#6 - - Mirre:

Men så fint =D

Svar: Tack snälla!
Karin Boo Wiklander

#7 - - Malin:

Supersnyggt! Vad härligt med golvvärmen!

Svar: Tack Malin! Ja det är himla härligt.
Karin Boo Wiklander

#8 - - Line Jacklin:

Så himla fint !! :)

Svar: Tack snälla du!
Karin Boo Wiklander

#9 - - Johanna:

Hej Karin, SÅÅÅÅ fint ni har det :) Har precis hittat hit (och nu stannar jag ;) - Jag undrar när huset är byggt. Vi har precis fått vårt nya hus på plats (som tyvärr inte blev Arvesund fastän det stod högst på listan då tomten var knuten till en husleverantör och läget fick avgöra). Vi har obehandlad granpanel också och har funderat på att endera låta den vara eller att tjärvitriola den. Ert hus panel ser så fin ut, och därför blir jag nyfiken hur länge den har suttit uppe. Bästa. Johanna.

Svar: Hej Johanna, vad glad jag blir och välkommen hit :) Vad roligt att vi var samma panel, vår har suttit uppe i snart ett år.. och den börjar så smått gråna och man ser hur fint silvrig den blir. Älskar den trärena fasaden och tycker det skapar karaktär åt huset. Hoppas ni blir nöjda med vad ni än väljer. Kram Karin
Karin Boo Wiklander

#10 - - Marie:

Åhh såå fint!! Älskar era fönster och närheten till naturen utanför. Blir som en underbar tavla
/M

Svar: Tusen Tack Marie och jag kan bara instämma! Det är härligt att bo med naturen så nära 😍 Kram
Karin Boo Wiklander

#11 - - Jacob:

Sikken et dejligt hus, tillykke!
Hvilken kamin er det?

Till top