I MITT BADRUM

Inredning, badrum, detaljer / Permalink / 2
Gillar verkligen handtvålar i fina pumpflaskor, dels för att det är en enkel och fin inredningdetalj men framför allt för att det är en lyx för händerna som man tvättar så många gånger per dag. Har en ny favorit på ämnet som jag bara måste tipsa om, Laboratorio olfattivo, doften är  god med toner av äpple och vattenmelon men på ett elegant sätt. Tvålarna från Laboratorio Olfattivo är ekologiska och rika på vegetabiliska oljor. De är gjorda av förnyelsebara resurser, olivolja, arganolja och kopraolja, utan användning av syntetiska tensider. Perfekt att man samtidigt vet att det är bra grejer, sånt gillar jag! Flaskan innehåller 500 ml och kostar 249 kr och ni hittar den HÄR. 
 
 
Visst är flaskan fin? Inlägget är INTE sponsrat btw :) Klicka på hjärtat om ni gillar det.
 
KRAM Karin
#1 - - Stylebylovesand :

Supersnyggt ✔️

Svar: Kram på dig!
Karin Boo Wiklander

#2 - - Novajoh - singel 20-åring med barnlängtan:

Gud vilken fin marmorbricka! Det ser så fräscht ut med de fina pumpflaskorna, vill också ha!! Dock tror jag mitt handfat är för litet, får knappt plats med en liten pumpflaska haha.

Svar: Ja, det är lite lurigt med handfat :) Ofta för små avställningsytor men du får ordna en liten samling med fina produkter på något mindre fat eller liknande :) Kram
Karin Boo Wiklander

Till top