AMSTERDAM WITH MY GIRLS

Nöje, Resa, tjejresa / Permalink / 2
Igår landade jag på hemmaplan igen efter en weekend i Amsterdam. Verkligen så välbehövligt att få komma iväg och hänga med vänner och bara vara, strosa omkring på mysiga gator och torg, shoppa, njuta av middagar (utan att bli avbrutna av trötta barn :), dricka vin, dansa natten lång och babbla om livet i största allmänhet.
 
Vi flög direkt från Linköping och anlände till designhotellet Lloyds på sen eftermiddag. Fredagskvällen spenderades på Cannibale Royale en köttrestaurang och innehak i Amsterdam med fantastisk mat, så värt ett besök. På lördagen hyrde vi cyklar och tog oss till De Nio Gatorna där fanns massor av små unika butiker, caféer och restauranger. Hade vädret varit bättre hade nog vår upplevelse av De Nio Gatorna blivit ännu bättre men just när vi var där blåste det snorkallt och regnade från sidan (lite som i Göteborg vintertid, haha). Efter lunch och shopping drog vi vidare till Flower Market som vi dock blev väldigt besvikna på, en riktigt turistfälla måste jag säga. Hade förväntat mig blomsterhandel och massor av vackra växter och snittblommor men det var mest tulpanlökar och krims krams, trist!
 
Frusna och trötta drog vi då hem till hotellet för att göra oss i ordning för kvällen och korka upp skumpan. När sju tjejer bor i samma rum tar det ju dessutom sin lilla tid med smink, hår och kläder men det var så mysigt och roligt att alla kunde bo i vårt knasiga hotellrum med världens största säng och en svart flygel som Alicia Keys ska ha spelat på en gång i tiden, enligt hörsägen. Middagen intogs på The Seafood Bar, som också serverade fantastisk mat. Både restaurangerna vi besökte hade vi bokat långt i förväg vilket jag verkligen kan tipsa om ifall man vill äta gott. Efter mat och vin hamnade vi på Hotell W och deras nattklubb innan vi så småningom tog en taxi hem i Amsterdamnatten. 
 
På söndagsförmiddagen hann vi med ett kort besök på Botaniska Trädgården, som var fin, men inte den vackraste jag sett.. sen tog vi le taxi till flygplatsen och då längtade vi allihopa sjukt mycket efter våra små kiddos här hemma men oj så kul jag haft med mina girls. 
 
Här kommer ett gäng bilder från resan, håll tillgogo och klicka på hjärtat om ni gillar :)
 
KRAM Karin
 
 
#1 - - Anna:

Vilket gäng 👌🏻 Ni är ju t.om färgmatchade 😍

Svar: Haha, jag det blev så helt omedvetet :) Så roligt! Kram
Karin Boo Wiklander

#2 - - Lotta:

Hej!

Var är din fina leopardkappa från? :)

Mvh,
Lotta

Svar: Den är från NAKD 😊
Karin Boo Wiklander

Till top