Rosa mocka

Inspiration, Mode, Mode & skönhet, Shopping / Permalink / 2
Har precis köpt mig ett par rosa mockaheels. Tycker de är så snygga att jag dör en smula, nu gäller de bara att gå in dessa till sommarens stora fest i slutet på juli. image Till skorna hittade jag också en matchande clutch som fick invigas redan i lördags på min vän Sophies möhippa. En fantastiskt rolig dag och kväll med diverse aktiviteter. image Nu är det time för nattning av kids här hemma. Håller på och bråkar med lilleman och försöker få honom att ta flaskan på kvällen innan nattsömn.. Har fått för mig att han skulle sova längre och bättre om jag fick i honom en flaska ersättning + amning innan läggdags. Hur gör ni med era femmånaders bebisar?  

KRAM

inlägget innehåller adlinks

#1 - - Jonna:

Jag har faktiskt inte testat någon ersättning till min lilla. Han är född 10 februari så lite mer än fem månader. Han har sovit nästan hela nätterna sen han kom. Han har somnat vid 21.30 (eller 22.30) och sovit fram till femtiden. Då har han ätit lite och sen somnat om till sju, halv åtta. Men nu sista veckorna har han börjat äta två till tre (inatt fyra!) gånger per natt. Han har precis lärt sig åla men vill upp på alla fyra och krypa. Jag hoppas att det är en fas och att han snart går tillbaka till sina "gamla" vanor igen.

#2 - - Karin Boo Wiklander:

Hej Jonna, så skönt att din lilla sovit bra och det kommer han säkert fortsätta göra.. Det han har börjat med nu är säkert någon av alla faser de går igenom. Vår Gustaf är just nu inne i en "bra" fas och sover hela nätter. Ersättning har vi testat alla sorter av men lagt ner.. Han tycker verkligen inte om det men däremot har vi introducerat välling i små mängder och fortsatt med smakportioner. Funkar bra just nu tills nästa fas inträffar :-) Kram!

Till top