MISS DELLA

Barn, Barnrum, Barnrumsinredning, Familjeliv / Permalink / 1
I fredags startade jag dagen med en härlig bloggfrukost på Pigalle tillsammans med bästa Malin och Anna på Mrs Mighetto och finaste Ditte Svanfeldt. Så mysig start på dagen och dessutom för en viktig sak. 

Den 14:e februari lanserades nämligen Miss Della, en ny poster från Mrs Mighetto där 25 SEK av varje såld poster går till Hjärnfonden. Della är Dittes dotter och hon föddes med en cp-skada. Della är så fin och man bli rörd till tårar av många inlägg som Ditte gör på bloggen. Vill ni in och följa familjen Svanfeldts liv (vilket jag verkligen rekommenderar) så gör ni det på Dittes blogg HÄR

Spana in återförsäljare av postern HÄR. Sååå himla fin! 


Nu ska jag krypa till kojs, blev totalt överkörd av influensan idag och har spenderat hela dagen i sängen, så trist! Har varken tid eller lust att vara sjuk nu. 

Kram på er! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

VÅRENS FÄRGSKALA

Allmänt, Inredning, Inspiration / Permalink / 0
(null)

(null)

(null)
Visst börjar man ana att våren är på gång? Ljusa eftermiddagar, magnoliakvistar och semlor :)


Hemma hos oss kommer våren inredas i jordiga, neutrala färger. Jag älskar trärent, tillsammans med krispigt vitt och beige toner, matt keramik och accessoarer i grönt och grått. Jag kommer plocka in grenar och grönt från trädgården och varva med linnedukar i vitt, grått och beige. Enkelt, avskalat och så snyggt! Eller vad tycker ni? :)

Kram! 
Till top