LJUVLIG TID

Allmänt / Permalink / 1
Har spenderat precis hela dagen utomhus eller fram till sju i alla fall då vi gick in för att äta varmrökt lax med kokt potatis, kall romsås och avokado (en stor favorit såhär vår och sommartid). Älskar verkligen den här tiden, april alltså, så lovely... allt är framför oss. Långa ljumma kvällar på uteplatsen, fina dagar på tur med kidsen och så allt påtande i trädgården. Idag har vi rensat rabatterna på framsidan för att välkomna alla små knoppar som är påväg upp.. och barnen har sått i pallkragarna på baksidan. Vakar också med glädje över mina försådda sommarblommor och Dahliaknölar som kommit upp. Tycker ni om trädgårdsarbete? 
 
 
Nu ska jag fortsätta titta på dokumentären True Stories om Avicii. SÅ enormt tragiskt att han är död, så ung och talangfull. I filmen ser man ju hur skör han är och vilken ångest han bär på. Helt fruktansvärt. Tänker på hans familj. 💔
 
KRAM 
 
 
Gårdagens middag i kvällssolen. 
 
Har en liten crush på min nya godisskål (eller vad man nu vill ha i den) från Lyngby och Sleepo. 
 
Zizou sover så gott i solen.
 
 
 
 
 
 
 

JAG HAR HITTAT DE PERFEKTA UTEMÖBLERNA

Exteriör, design, utemiljö / Permalink / 1
inlägget är ett annonssamarbete med Caneline.
 
 
Hej finisar,
 
Jag har hela våren letat efter de perfekta utemöblerna för vår uteplats som vetter mot skogen. Utsikten är fantastisk och så rogivande. Ville hitta möbler som är funktionella och bekväma utan att göra avkall på snygg design. Dessutom vill jag ha möbler som tål att stå ute året om, även om jag kommer skydda dem vintertid. Nu är mitt val gjort och det landade på danska Caneline och deras möbelserie Core. Stolarna är helt seriöst lika sköna som mina Y-stolar och det gillar jag, det ska vara bekvämt att sitta där ute varendaste varm sommarkväll med ett glas vin i handen. 
 
 
 
Stolen Core har ett soft-touch material på sitsen vilket gör den lika bekväm som inomhusmöbler. Den torkar upp snabbt och kräver minimalt med underhåll. Man kan också stapla den vilket är bra om man vill ta in den i förrådet vintertid. 
 
Vad tycker ni om designen?  
Nu är det bara för sommaren att komma, vi är redo. Men mer kommer hända i vår trädgråd. utanför uteplatsen  kommer ett poolbygge snart ta fart så håll utkik om ni vill följa det :)
 
KRAM Karin
 
Klicka på hjärtat om ni gillar inlägget :)
 
 
 

VÅR PÅSKHELG

Barn, Familjeliv, Inspiration, huset, trädgård, utemiljö / Permalink / 1
Påsken alltså, så himla skönt med lite långledigt! Äntligen har man hunnit hänga med ungarna ordentligt (nästan lite för mycket :-) och inte bara det där vardagspusslandet. 

Vi har varit både hemma och på landet och bara det är ju fantastiskt, att man hinner med både och. Lerkil (landet) är verkligen ro för själen. Vi har ägnat oss åt lek, äggjakt, mat och promenader, så himla gott att bara vara på riktigt. 

Hemma har vi gjort sådant som vi tänkt göra länge, typ städat uteförrådet och putsat fönstren :) Jag har försått fler sommarblommor och petat ner Dalialökar i stora krukor. Ser fram emot våren! 

Solen har ju dessutom visat sig i stort sett hela påskhelgen och vi har njutit. Faktum är att ganska många timmar spenderats där på baksidan mot husväggen med en kaffe i handen medan ungarna farit omkring i trädgården. Livet är fint :)

(null)
(null)
Även Zizou har tillbringat mer tid utomhus än vanligt. Mest här i solen mot husväggen. 

(null)
Trots plusgrader och sol har vi fortfarande ganska mycket snö kvar hos oss. Dags att den smälter bort nu tycker jag! 

Nu ska vi krypa upp i soffan framför kaminen och njuta av lördagsfeeling på en söndag! 

KRAM vänner! 

Psst. Gillar ni inlägget? Klicka på hjärtat! 
Till top