19 september 2017

MUUTO BASE TABLE

Allmänt

 
Så galet nöjd med vårt nya matbord. Har gått och funderat på vilket matbord vi ska ha ända sedan vi flyttade in i vårt nya hus och nu äntligen efter lite beslutsångest har bordet kommit, ett Muuto Basetable som är 250 cm långt och 90 cm brett. Passar verkligen perfekt i vårt stora matrum/vardagsrum/kök. Och playwoodkanten är så snygg till stolarna.. stilrent, enkelt och så jädra snyggt. Vi köpte bordet hos 200m2 som jag haft fin kontakt med sedan tiden då vi bodde i Norrköping. De ger alltid så bra service och då känns det extra roligt att investera i lite dyrare grejer hos dem :) 
 
KRAM
 

10 september 2017

MORGONSTUND

Allmänt

God morgon vänner,
 
Äntligen vaknar man upp till en dag med strålande sol. Ljuset när man kommer ner i vårt stora rum är magiskt.. önskar verkligen att september kan få en bättre fortsättning vädermässigt än vad som varit hittills. Idag är det mys och lek med kidsen som gäller, kör just nu en omröstning gällande aktivitet, det lutar åt picknick och svampplocknig i våra skogar här i kring. Det gillar hela familjen.
 
I går var vi på Kamratgårdens dag och barnen hoppade hoppborg och käkade korv, sen tog jag och David en runda i stan och shoppade lite nytt medan barnen var hos farmor och farfar. Investerade bl.a. i godaste parfymen ever, Chanels Coco Mademoiselle, älskar den! 
 
KRAM KRAM