BUSY WEEKS

Barn, Familjeliv / Permalink / 3

Hej vänner, 

Ledsen att jag de senaste veckorna varit lite frånvarande här på bloggen. Livet har helt enkelt kommit emellan och sedan jag började arbeta heltid efter föräldraledigheten har veckorna bara rusat förbi. Älskar mitt jobb och måste nästan nypa mig i armen ibland för att förstå att jag får jobba med så härliga saker som vackra tapeter dagarna i ända. Det är fantastiskt, så jag klagar inte, men det kan förklara min frånvaro här till viss del i alla fall :) 

Kidsen är nu vana med nya förskolan och båda trivs så bra. Känns roligt att Gustaf numera springer in på avdelningen om man jämför med de första veckorna då han krampaktig kramade mig med krokodiltårar rullandes nedför kinderna vid varje lämning. En lättnad för mammahjärtat och Gustafs hjärta också för den delen :) 

Nu ska vi återgå till Game of Thrones här. Hoppas ni har en mysig kväll! 

Kramar Karin 

I söndags tog jag och barnen en tur i svampskogen.
Min stora pojke ❤️
Vi hittade inga mängder men tillräckligt för att göra varsin kantarellsmörgås i alla fall och det är ju huvudsaken :)

MUUTO BASE TABLE

Allmänt / Permalink / 2
 
Så galet nöjd med vårt nya matbord. Har gått och funderat på vilket matbord vi ska ha ända sedan vi flyttade in i vårt nya hus och nu äntligen efter lite beslutsångest har bordet kommit, ett Muuto Basetable som är 250 cm långt och 90 cm brett. Passar verkligen perfekt i vårt stora matrum/vardagsrum/kök. Och playwoodkanten är så snygg till stolarna.. stilrent, enkelt och så jädra snyggt. Vi köpte bordet hos 200m2 som jag haft fin kontakt med sedan tiden då vi bodde i Norrköping. De ger alltid så bra service och då känns det extra roligt att investera i lite dyrare grejer hos dem :) 
 
KRAM
 

MORGONSTUND

Allmänt / Permalink / 1
God morgon vänner,
 
Äntligen vaknar man upp till en dag med strålande sol. Ljuset när man kommer ner i vårt stora rum är magiskt.. önskar verkligen att september kan få en bättre fortsättning vädermässigt än vad som varit hittills. Idag är det mys och lek med kidsen som gäller, kör just nu en omröstning gällande aktivitet, det lutar åt picknick och svampplocknig i våra skogar här i kring. Det gillar hela familjen.
 
I går var vi på Kamratgårdens dag och barnen hoppade hoppborg och käkade korv, sen tog jag och David en runda i stan och shoppade lite nytt medan barnen var hos farmor och farfar. Investerade bl.a. i godaste parfymen ever, Chanels Coco Mademoiselle, älskar den! 
 
KRAM KRAM
 
 
 
 
Till top