VARDAGSRUMMET

Inredning, Interiör, vardagrum / Permalink / 2
Tänkte visa er vår nya sköna soffa som just nu tagit plats i vardagsrummet. Den är sådär härligt mjuk och gosig att krypa upp i samtidigt som den är snygg och stilren i designen. Två i ett liksom :) För er som vill se och läsa mer finns soffan HÄR. Dock kan jag fortfarande inte bestämma mig för om den ska bo i vardagsrummet eller flytta upp till allrummet och barnens tv-hörna. Har en tanke om fler sittplatser i vardagsrummet och eventuellt någon typ av modulsoffa men den som lever får se.. Haha! 
 
Och det finns mer planer för vardagsrummet, i tordags vann jag en auktion på Bukowskis och jag ser verkligen fram emot leveransen av vårt nya soffbord... ett större som kommer bli mer proportionerligt till rummets storlek och mattan som är väldigt stoooor. Väggarna ska också målas men efftersom vi har nära sex meter i takhöjd har jag svårt att göra det själv och därför ska målare anlitas. Någon typ av finförvaring med öppna hyllor vill jag ha också.. men vet inte vad?! och så pågår fortfarande jakten på de perfekta fåtöljerna.. 
 
Såhär ser rummet ut just nu i alla fall, kom i håg och klicka på hjärtat om ni gillar vad ni ser :) KRAM
 
 
 
 
Inlägget presenteras i samarbete med Sofacompany.se 
 
 
 

KÖKET I KVÄLLSLJUS

Inredning, Interiör, kök, köksinspiration / Permalink / 4
Älskar köket i vårt hus, det är stort med mycket förvaring och den grå färgen är verkligen så fin! Knopparna i ljus playwood är också så fina till de gråa luckorna och sen som pricken över i:t den mörkgrå silestoneskivan. Man måste ju älska silestone, så enkelt att hålla ren ch snygg. De ljusa trät följer som en röd tråd genom vårt hus och bryter av så bra mot det råa betonggolvet, det mjukar upp och skapar en skön mix. Köket ligger i det stora allrummet tillsammans med matplats och vardagsrum. Där matbordet står kan man öppna upp på både sidor om huset så att det mer eller mindre känns som att man sitter utomhus. Fantastiskt den här årstiden!
 
KRAM Karin
 
Klicka på hjärtat om ni gillar mitt inlägg :) Kram igen!
 
 
Köket kommer från Marbodal och färgen heter "Architect grey". Stolarna kommer från Skagerak
 
 
 

NYTT HOS ALICIA

Barnrum, Barnrumsinredning, Färg / Permalink / 4
I förra veckan påbörjade vi piffningen av Alicias rum.. ni som följer mig minns säkert att jag talat om att göra i ordning hos henne och göra rummet lite mysigare. Sagt och gjort, första etappen avklarad. Rummet är målat med den finaste grågröna kulören man kan tänka sig, så perfekt på alla vis.. eller vad säger ni?
 
 
Färgen skiftar lite beroende på vilket ljus som finns i rummet. På morgonen när solen lyser in i Alicias rum kan den nästan se lite blågrå ut och sen på kvällen blir den alldeles mörkgrön. Kulören heter "Deep Paris" och kommer från Nordjö. Jag valde färgen Perform + Easy 2 Clean eftersom det är ett barnrum som med åren kommer bli utsatt för diverse busstreck och färgen är fortfarande matt och sådär silkig i finishen. Känner ni igen kulören? Ni har säkert sett den hos min fina bloggvän Anna Kubel som har den på många ställen i hennes fantastiska hem. 
 
Även skåpet/byrån/garderoben är ny, ett så kallat multiskåp från Oliver Furniture som jag bara älskar. Allt får plats i det här skåpet och det är så skönt att kunna ploka ut- och in alla leksaker utan att behöva stapla det på varandra eller slänga ner allt i en korg där man inte hittar någonting. Alicias kläder får också plats snyggt och prydligt. Dessutom är det ju så snyggt och stilrent. Både Alicia o Gustaf har bl.a. sängar från Oliver Furniture sedan tidigare och dem är så bra, dansk design slår det mesta :) Multiskåpet är nytt för säsongen 2017 och ni kan spana in det mer HÄR om ni är nyfikna.
 
 Tänk vad lite färg kan göra för ett rum. Tusen gånger mysigare nu än med vita väggar. Har fått många frågor om mattan och den hittar ni HÄR för er som undrar. 
 
Nu tänkte jag slå mig ner på altanen och njuta av kvällsolen. Mannen är påväg till Sundsvall för match i morgon så jag får roa mig på egen hand :) Kram på er!
 
Klicka på hjärtat om ni gillar inlägget, det gör mig så glad 
 
 
Inlägg i samarbete med Nordsjö och Oliver Furniture
Till top