BRUTAL VERKLIGHET

Familjeliv, Gustaf / Permalink / 13
Var på sjukhuset för nya kontroller på eftermiddagen, ultraljud och EKG. Stabilt. Stabila lilla älskling. Efter kontrollerna pratade jag och David med vår kurator, har inte gjort det sedan vi var inlagda på Drottning Silvias.

Frågan - Hur mår ni? Är så komplicerad at svara på nu för tiden. Finns inget enkelt, kort svar. Eftersom Gustaf är stabil och har varit det sedan vi lämnade sjukhuset i november skulle jag ju ljuga om jag sa att jag går och är ledsen varje dag men det kommer och går. Stunder av sorg finns då jag känner att livet är orättvist och har svårt att förlika mig med att vår familj drabbats av det här svåra, att vår lilla älskade Gustaf drabbats av något så ovanligt som en tumör i hjärtat. Ingen, inte ens läkarna, profesorerna eller vi själva vet vad framtiden kommer bära med sig och det kanske är just det som är det svåra att leva med. Ovissheten. Vår kurator sa en bra grej, vi har tvingats att leva i det där nuet som alla tjatar så om att man ska leva i. För vår tid är nu, vi vet inte vad som händer i morgon, det är vår brutala verklighet. 
 
Kram
 
 
 
 
 
Psst. Glöm inte att klicka på hjärtat om ni gillar inlägg som detta 
 

FINKUDDE

Allmänt / Permalink / 1
Den fina kudden som ni kanske såg en skymt av på en bild i mitt instaflöde tidigare är faktiskt värd ett helt eget inlägg här på bloggen, så fin är den! Stockholmsmotivet påminner oss om året då vi bodde i staden och jag måste säga att jag saknar Stockholm litegrann.. så himla vacker stad och alla människor vi lärde känna är verkligen så fina! 
 
Kudden visar från vänster: Söder Mälarstrand, Stomatol, Sveriges första neonskylt, båtarna till Waxholm som är förbindelsen mellan staden och skärgården, Gamla Stan, stadshuset med guldkupolen, toppen av stadskyrkan, Kaknästornet, Globen och Stockholms stadsbibliotek. Ön som syns är Djurgården såklart. Såå fin! Ni hittar kudden hos Garbo & Friends
 
Kram Karin
 
 
 

INSPIRATION I EN KASSE

Erbjudanden, mat / Permalink / 3
REKLAM I SAMARBETE MED LINAS MATKASSE
 
 
Nu är i vi inne på näst sista veckan i vår lilla tvåa innan flytten bär av till 180 kvm istället för 47 kvm :) Mitt i flyttkaoset är det skönt att inte behöva tänka själv när det kommer till matlagningen och därför kunde det inte passa bättre än nu med Linas Matkasse. Vi ville ha lite inspiration och valde därför Linas Inspirationskasse med aningen svårare och mer tidskrävande rätter men desto roligare och godare tycker jag. Den här veckan fick vi:
 
// Lammkorv med brynt alsacekål, rostade rödbetor och vitlöksyoghurt //
// Lättrimmad torskrygg med syrlig mangosalsa och patatas bravas //
// Fläsk- och ingefärsfyllda dumplings med kryddig sojadipp och wokade grönsaker //
 
För de som inte gillar utmaningar i köket finns ju flera andra alternativ som exempelivis originalkassen, lättlagade kassen etc. och just nu får ni dessutom en påse med Linas Energimix på köpet. I den fanns massor av goda bars, nötter och bra mellanmål. Just nu från 299:- himla bra om man vill få lite ny inspiration eller bara laga bra och nyttig mat som man kanske inte själv hade lagat, det är ju såå lätt att man hamnar i gamla hjulspår och lagar samma grejer gång på gång. Så testa Linas Matkasse HÄR du med :)
 
Kram Karin
 
Till top