23 juni 2017

GLAD MIDSOMMAR

Allmänt

 
Glad Midsommar vänner! 
 
Ville bara kika in en snabbis och önska er en riktig härlig midsommarafton. Vi har plockat blommor, bundit kransar, rest midsommarstång, dansat till små grodorna, bytt sommarklänningar till regnkläder, ätit sill, grillat och druckit gott Chablis. Vad mer kan man önska?! :)
 
Kram! 
 
Inlägget presenteras i samarbete med NG Baby
 
 
 
 Finns ju inget bättre än en nybäddad säng, ellerhur?! Men det är ännu bättre när man vet att täcken och kuddar är nya och fräscha. Har satsat på helt nya set med både täcken och kuddar till Alicia och Gustaf och det behövdes verkligen nu till sommaren. Både Alicia och Gustaf är som två kaminer när de sover och därför vill jag ha svala, sköna täcken och fluffiga, mjuka kuddar. När NG Baby ville samarbeta med mig kändes det väldigt naturligt eftersom jag redan ägde flera av deras produkter bara för att jag tycker de är så bra. Klicka HÄR för att se mer av deras Organic Basic-kollektion som är en serie mjuk, naturnära textil tillverkad av GOTS-certifierad ekologisk bomullssatin. Satin, som är den mjukaste kvalitén av bomull, känns ljuvlig närmast barnets hud. Precis så som det ska vara :) Den fina korgen av pappersstrå kommer btw från Ellos och finns ju nu på deras rea med 30% off (tipselitips), den är såå himla stor och fin, perfekt för mössor/vantar i hallen eller handdukar i badkrummet. 
 
Kram på er! Karin
 
 
 
Min stora loppa som fått solkyssta ben. Både Alicia och Gustaf har fått ärva pappas lite brunare och finare nyans på huden. Önskar jag hade lite mer av den där nyansen jag med :) Hon myser i nya sköna sängkläder med den perfekta gröna nyansen.. typ samma som väggen, matchy matchy - haha!
 
Ser ni så fint?! Sängkläderna hittar ni HÄR om ni vill se mer.
 
 
Skolväskan hänger där på skåpet så prydligt och väntar på förskolestarten. Ovanför byrån hänger en luftballonglampa, båda från ljuvliga Cam Cam. Byrån hittar ni hos Solhem Inredning
 
 
Klicka på hjärtat om ni gillar :) KRAM Karin