BLOMMOR FRÅN TRÄDGÅRDEN

Inredning, blommor, dekoration / Permalink / 3
Älskar kvällspromenaden i trädgården efter att Millessons Handelsträdgård var här och planterade. Madeleine som är trädgårdsarkitekt och trädgårdsmästare lärde mig massor om hur jag ska ta hand om växterna på bästa sätt och vad jag ska tänka på. Framför huset planterades flera olika perennsorter, Magnolia och två Carmensitarönnar som kommer få vacker höstfärg. Två nya rabatter anlades också, även dem med perenner som Trädgrådsnäva, höstvädd, stäppsalvia, Nepeta, Kärleksört, Funkia och Jättevallmo och sist men inte minst en köksträdgråd med odlinglådor och gårdsgrus kring dessa. Nu går vi och plockar färska örter til varje måltid och Alicia sitter och äter smultron och tjuvar tomaterna som blir röda innan vi andra hinner dit :) Vi satte också vindruvor, rabarber, kronärtskocka, jordgubbar, hallon, sparris, sockerärtor och lite annat gott. 
 
Att vattna och rensa ogräs är som terapi för mig så att det krävs lite jobb att ta hand om allt gör ingenting :) Ser verkligen fram emot nästa vår när rabatterna vaknar till liv och plantorna växer med ny kraft. Även om det tar ett tag innan rabatterna är som finast tänkte jag visa lite bilder här så småningom :) 
 
KRAM Karin
 
 
Höstvädd i vackratse ljusrosa färgen, den riktigt lyser i rabatten och är perfekt som snittblomma.
 
 
Älskar att plocka blommor från trädgården för att göra små buketter inomhus. 
 
 
Voila! bara blommor från trädgården ♡
 
Klicka på hjärtat om ni gillar - ni vet att det gör mig glad :)

MYSFAKTOR

Allmänt / Permalink / 1
Inlägget presenteras i samarbete med Eva Solo
 
Älskar sommarkvällar på vår altan och ännu mer nu när vi investerat i en FireGlobe som både skapar mysstämning, ger värme och håller mygg och knott borta, tre i ett liksom :) För er som undrar kommer FireGloben från Eva Solo. I övrigt funderar vi på om vi ska bygga tak över en del av altanen till nästa sommar, känns som att man använder uteplatsen mer då, i alla fall en större del av sommaren.. eller vad säger ni? måste bara komma på någon bra och snygg taklösning som passar huset men det får bli till nästa vår/sommar. Om allt går som vi vill kommer vi även bygga pool och altandäck i anlutning till det så att det står klart sommaren 2018. Planning planning :) 
 
Nu ska jag upp och hämta lilleman som sovit middag.. försöker ställa om honom till ett sovpass om dagen nu istället för två men han är så trött runt 10-11 på förmiddagen så det är inte alltid så enkelt.. och just nu är det inte enkelt att styra honom alls, helt galen, orädd och så mycket energi. Klättrar ur spjälsängen i ett nafs, öppnar dörrar och pratar på hans sätt hela tiden.. (inte så mycket tydliga ord ännu, bara mamma, pappa, tack och hej) men mycket gaga baba och öööh, Haha, tokgullig min lilla prins!
 
 
KRAM KRAM
 
 

GREEN NEWS

Inredning, Interiör / Permalink / 3
Inlägget innehåller adlinks/köplänkar och presenteras i samarbete med Ellos
 
 
 
Packade upp ett paket med lite hösnyheter från Ellos förut och jag bara älskar alla nyanser av grönt som deras hem- och inredningssortiment består av just nu. Gör inte ni? Duken är så somrig i skir, tvättad kvalitet med lätt struktur och perfekt till bordet på altanen vid sommarbjudningar. Tabletterna i grågrönt från Himla är också så fina och förhöjer vilken dukning som helst. Färgen är nästintill identisk med mina keramikskålar från Edblad som frukosten intas i varje morgon. 
 
Just nu får ni 20% rabatt på er beställning med kod 365403* Gäller tom. 23/7. Happy Shopping!
 
 
Kram!
 
 
 
 
*Villkor: Nybeställning på Ellos. Max en gång/kund. T.o.m. 2017-07-23. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home,
Spanx, Morris eller Marimekko. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella tryckfel.
 
 
 
 
 
 
Till top