Inlägget innehåller adlinks/köplänkar och presenteras i samarbete med Ellos
 
 
 
Packade upp ett paket med lite hösnyheter från Ellos förut och jag bara älskar alla nyanser av grönt som deras hem- och inredningssortiment består av just nu. Gör inte ni? Duken är så somrig i skir, tvättad kvalitet med lätt struktur och perfekt till bordet på altanen vid sommarbjudningar. Tabletterna i grågrönt från Himla är också så fina och förhöjer vilken dukning som helst. Färgen är nästintill identisk med mina keramikskålar från Edblad som frukosten intas i varje morgon. 
 
Just nu får ni 20% rabatt på er beställning med kod 365403* Gäller tom. 23/7. Happy Shopping!
 
 
Kram!
 
 
 
 
*Villkor: Nybeställning på Ellos. Max en gång/kund. T.o.m. 2017-07-23. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home,
Spanx, Morris eller Marimekko. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella tryckfel.
 
 
 
 
 
 
Inlägget presenteras i samarbete med Nordsjö
 
 
 
Sovrummet börjar ta form, har äntligen fått ändan ur och målat väggarna med finaste kulören ever. Eller vad tycker ni? Kanske inte helt oväntat att kulören är grön?! Haha.. besatt av gröna nyanser. 
 
Frågan nu är om vi ska ha sänggavel eller inte? Kan inte bestämma mig. En stor och fluffig matta måste också på plats och så ska sängborden bort och ersättas av en liten väggbelysning med förvaring.
 
Nu ska jag återgå till serietittandet.. är ju det man får ägna sig åt när mannen är borta och kidsen sover. Sommaren låter ju vänta på sig också.. gah, mitten på juli ju?! 
 
Just ja.. för er som gillar färgen så är det Ambiance Xtramatt och kulören heter Deep Le Havre, från Nordsjö, Love Love Love. Ge lite kärlek genom att klicka på hjärtat om ni gillar inlägget :)
 
 
KRAM Karin
Inlägget innehåller adlinks och presenteras i samarbete med Ellos
 
 
 
Klädhängare/Hallförvaring HÄR // Trähäst på hjul HÄR // Stor glaskupa HÄR // Sängkläder i finaste gröna färgen HÄR // Lyxiga sängkläder med rand HÄR // Överkast i blågrå ton HÄR // Finaste Viscosemattan till PANGPRIS dessutom 200x300 cm alltså stor och härlig HÄR // Linnekudde beige HÄR // långsmal grågrön kudde HÄR // Korgar HÄR // Vas HÄR // Apa dekoration HÄR // Veckbandslängder dubbel bredd HÄR
 
 
Gokväll raringar!
 
För er som inte spanat in Ellos nyheter på inredningsfronten är det hög tid att göra det.. massor av finfina höstnyheter som skapar stort HA-begär! Själv har jag bland annat klickat hem några av de där fina korgarna som jag tänkte ha i tvättstugan och de långsmala kuddarna i grågrön färg, dem ska jag ha i vår säng. Egentligen skulle jag vilja ha den där suuuuperfina klädhförvaringen till hallen också, men vi har en relativt ny variant där från Kristina Dahm som jag också älskar.. men hur fin är inte denna i vitoljad ek? Åh.. får känna på den helt enkelt. 
 
Med koden 365401 får ni just nu 25% rabatt på er beställning. (*Villkor (365401): Nybeställning på Ellos. Max en gång/kund. T.o.m. 2017-07-09. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, 
UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris eller Marimekko. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella tryckfel.)
tom. 2017-07-09) Happy Shopping!
 
KRAM KRAM