#INFLUENCERMEETUP 2017

Event, Inredning / Permalink / 1
 
Igår hade jag en heldag på Clarion Post här i Göteborg tillsammans med några av Nordens största Influencers inom inredning. Så glad och tacksam att jag fick vara där, tack Frida Trendenser.
 
Dagen innehöll ett flertal mycket inspirerande och inressanta föreläsingar och avslutades med mingel och trerätters middag. Träffade så mycket trevliga, drivna och starka kvinnor och idag är mitt huvud fyllt av massa nya idéer. Sofi Fahrman pratade just om att vi kvinnor ska hjälpa varandra istället för att själpa, att vi ska skaffa en wingwoman och sprida snällhet omkring oss. Ensam är inte stark - tvärtom! Så mycket kloka ord, hon är grym den dära Sofi! :) Gunilla från Reklamombudsmannen pratade om reklam och annonsmärkning i sociala medier på ett intressant och roligt sätt. Edvin från Mapiful höll också ett jättebra tal, så intressant att höra om deras resa och sist men inte minst Hans, vd på RoyalDesign, vilket driv den mannen har! Konferencier för dagen var duktiga Frida Zetterström. Nedan får ni ett bildregn från dagen, alla bilder fotade av Alicej.se , håll tillgodo! 
 
Vi höll till på Clarion Hotel Post i Göteborg
 
 
Sofi och Frida. Så inspirerande, starka och självständiga kvinnor!
 
 Kloka ord. 
 
Goodiebags :)
 
 "Throw kindness around like confetti", en av Sofis "20 sayings"
 
 Champagne
 
 
Mums, laxsashimi.
 
 
 
 
 
En fantastisk dag och kväll på alla sätt!
 
KRAM Karin
 
 
 
 

LÖRDAG!

Allmänt / Permalink / 3
Hej underbara lördag! 
 
Solen skiner och det är lördag, åh.. det känns som att våren är på väg. Så himla härligt! Här har vi haft en god natts sömn efter gårdagen som verkligen tog på krafterna. Så mycket anspänning och väntan, skönt att ha det gjort för denna gången. Idag ska vi träffa vänner i stan, ta en kaffe på da Matteo, gå en runda på Magasinsgatan och avsluta med mello och godis. Helt enkelt bara njuta av att vara lediga tillsammans. Vad ska ni göra? 
 
Dreamy details på spegelbrickan som ni hittar HÄR.
Raku Doll - Artilleriet Korall - HÄR och en mindre variant HÄR
 
Inlägget innehåller adlinks.
 
 
 

I VÄNTAN PÅ

Familjeliv / Permalink / 2
Hej vänner,
 
Två dagar på sjukhuset är avklarade. Gustaf har vaknat och allt har gått bra! Under tiden han sovit har vi försökt underhålla oss med så mycket som möjligt i väntan på att sjukhuset ska ringa och säga att Gustaf är på uppvaket. Igår var det diverse kontroller, ultraljud och röntgen på hjärta/lungor och idag var det alltså MR. 


Vi åkte vi till Portens Bageri och åt frukost efter vi lämnat lilleman, sen rullade vi vidare till biltvätten, matbutiken och slutligen hann jag beställa hem lite måleritillbehör
här. Köpte bland annat ett minirollerset från Engelbert Strauss som är specialiserade inom hem, trädgård och verktyg, de har dessutom väldigt bra priser på just sådana typer av saker. Tänkte måla om köksluckorna i lägenheten som vi bor i nu för jag hittade lite grå snickerifärg som blev över från målningen i gamla huset och tänkte därför fräscha upp köket aningen även om vi bara ska bo här en månad till :) Måla är ju dessutom roligt tycker jag! Många undrar säkert hur jag kan tycka det är roligt men jag älskar att se resultat snabbt och det får man ju verkligen när man målar. Släta köksluckor har jag målat tidigare och det är supersmidigt och lätt med en miniroller. De tråkigaste med målandet är ju att köpa alla tillbehör och eftersom jag inte direkt älskar att åka till byggvaruhus och spana på penslar och tillbehör så brukar jag klicka hem det istället :)

Ni vet väl förresten att jag uppskattar när ni gillar och skriver kommentarer och sänder tankar till oss. Betyder så mycket, så TACK för det!  

 

KRAM Karin

 
 
 
Till top