#MOSTLIKED

Allmänt, Familjeliv, Inredning, Inspiration, huset / Permalink / 0
(null)
Här är mina mest gillade bilder på Instagram under det gågna året. Vilken gillar du bäst?


2017 har varit ett fantastiskt år på många sätt.  Den största händelsen för oss är att vi bytt östkust till västkust och köpt nytt hus. Bytt gammalt mot nytt och vi älskar det. 

Alicia har börjat ny förskola och hittat massor av nya kompisar. Gustaf och jag tillbringade första halvåret hemma men i augusti började även vår lilla kämpe förskolan. Sådan lycka för oss att han under hela året mått som en prins. För ett år sedan var inte det en självklarhet, tvärtom var det frågan om n ä r vi skulle behöva göra en svår operation av hans hjärta. Så otoroligt tacksamma över livet idag. 

Jag ser fram emot ett nytt år. Ljusare tider och ännu en vår och sommar i vårt hus. Aldrig tidigare har jag tröttnat så snabbt på julen, granen åkte ut idag, kvar är bara adventsbelysningen. Jag vill ha in nytt, krispigt och fräscht, bort med allt fluff och barr :-) 

Tack till alla er som kommenterar, gillar och följer mig här på bloggen och Instagram @karinboowiklander det betyder så mycket för mig! 

Gott Nytt År allesammans! Kram från mig

HEJ!

Barnrumsinredning, badrum / Permalink / 3
Uppdatering från Alicias rum :)
 
 
 
Hej finisar,
 
Hoppas att ni har haft en riktigt mysig jul. Sorry för dålig uppdatering här inne på bloggen, har haft en bloggsvacka kan man säga. Inte riktigt hittat inspiration till nya inlägg och inte heller haft samma tid och energi som när jag var föräldraledig (såklart) att lägga på mitt hem. Vad vill ni helst läsa om här på bloggen? Något favoritämne/bilder etc? Eller räcker det med Instagram? Behöver era tankar och kommentarer :) 
 
Vi har firat jul hemma hos oss i år med både Davids och min familj. Mysigt att vara tillsammans allihopa och se barnens pirr i magen och förväntan inför tomten och alla klappar under granen. julen blir ju så mycket härligare när man får barn!
 
Några av Alicias julklappar har redan tagit plats i hennes rum. Bland annat boken Små människor, Stora drömmar - Coco Chanelden fina duvgirlangen och klänningen i grön manschester. 
 
KRAM från mig!
 
 

FOTOKONST FRÅN SANDENG

Allmänt / Permalink / 2
Skär av Mattias Johansson sitter på väggen. Inramad med reflexfritt glas. Från Sandeng. 
 
 
Sidobordet i hallen är det första man möts av hemma hos oss och nu är väggen lite tjusigare efter att jag upptäckte Sandeng här i Göteborg. En gammal bekant till vår familj är delägare i företaget och då kände jag ju bara att jag var tvungen och spana in dem lite extra, och det ångrar jag inte kan jag säga :)
 
I oktober lanserade Sandeng sin webbshop, och det är så fantastiskt för alla oss som älskar fotokonst. Hos Sandeng kan man nämligen köpa "Fine Art Prints" eller skräddarsy sin tavla med glas, ram och hela paketet. De säljer både Fine Art Prints i begränsad upplaga och Art Prints i obegränsad upplaga (till mer överkomligt pris såklart) så om ni vill spana in fotokonst som inte finns överallt kika HÄR
 
 
KRAM
 
 
 
Till top