19 augusti 2017

BLOPPIS

Allmänt

Nu har vi rensat lite bland alla grejer inför hösten. Många saker som vi hade i förra huset har liksom inte kommit till sin rätt i vårt nya hus, andra saker har kidsen slutat använda och därför säljer jag nu dessa och ni har första tjing :) Om ni är intresserade av något, skicka ett mejl till karin@studiotjugotre.se 
 
Grejerna hämtas hemma hos mig i Lerum. 
 
 
NYSKICK! Sänghimmel blå 100% stentvättat linne NYPRIS 1499:- MITT PRIS: 800:- SÅLD
 
Vägglampa Olsson & Jensen Mitt pris 400:-
 
BXXlght Lightbox med bokstavspaket "I Want It All" Nypris 5100:- Mitt pris: 2000:- 
 
Lampa PR Home, sätt i valfri glödlampa, Mitt pris 200:- 
 
Kristallkrona 8 ljusarmar. Mkt fint skick. Köpt hos antikhandlare för 5000:- Mitt pris 2500:- SÅLD
 
Musikmobil Cam Cam Copenhagen Nypris 369:- Mitt pris: 150:- 
 
Sovpöl i färg petrol. NG Baby. Stora modellen. Någa svaga fläckar men inget som stör. NYPRIS 1199:-
Mitt pris 700:- SÅLD
 
Lekmatta Elodie Details. Nypris 1200:- Mitt pris 700:-
 
Vägglampa i form av en glödlampa från Cirkuslampan. Dimmer. NYPRIS 3895:- Mitt pris: 1500:-
 
 
Inlägget innehåller köplänkar i samarbete med Ellos
 
Sänggavel HÄR // Korg HÄR // Beige linnepläd/överkast/duk HÄR // Grön sammetskudde HÄR // Vita sängkläder HÄR // taklampa HÄR // Grått sammetsöverkast/gardin HÄR 
 
 
Hej vänner,
 
Så glad att jag valde grönt till vårt sovrum. Färgen ger värme, elegans och blir liksom en förlängning av naturen som hägrar precis utanför. I veckan satte vi upp en sänggavel i grågrön ton som jag spanat på ända sedan den kom in hos Ellos i början av augusti och nu slog jag till... I korgen vid fotändan har jag placerat ett gäng av Gustafs leksaker som han kan ägna sig åt en stund på morgonen när vi vill ligga kvar och dra oss i sängen.. han är ju nämligen sådär intresserad av att ligga kvar och mysa :) Men den fasen kommer väl tids nog. I veckan har vi påbörjat inskolning på förskolan och man märker ju direkt att kidsen är mycket tröttare om kvällarna. Håller tummarna för att det går bra i nästa vecka när vi ska börja lämna lite mer. 
 
Nu ska vi mysa vidare framför nya serien Farang, vet inte om jag gillar den än, måste ge den några avsnitt tror jag. Någon som sett?
 
 
KRAM KRAM
 
 
Psst. Med koden 365410 får ni 30% rabatt på dyraste varan tom 22/8. Happy Shopping! 
 
 
Inlägget presenteras i samarbete med Millesons Handelsträdgård i Onsala
 
 
 
I början på Juli kom Madeleine och Maria från Millesons Handelsträdgård till oss en heldag för att plantera  och strukturera upp vår nyanlagda trädgård. Madeleine som är trädgrådsdesigner/arkitekt var också här i början på sommaren för en konsultation och ritade därefter en skiss som de utgick ifrån när de väl kom hit och planterade. Vi anlitade en trädgårdsarkitekt eftersom vi själva tycker det är svårt med trädgårdsfix och plantering. Att få hjälp av någon som ser helheten och kan välja växter som passar just vår miljö var mycket tacksamt. 
 
 
 
Före/Efter
Rabatten på framsidan fick sig en makeover. Från att ha varit ganska "platt" står där nu två Carmensitarönnar som kommer skifta i rosarött till hösten. I rabatten planterades blålila Trädgårdsnäva, vit Stefanandra, Lavendel, Jättedaggkåpa, Murklocka och Stjärnmagnolia. Nästa år kommer jag vara förväntansfull när allt börjar blomma  :)
 
 
 
 
Utanför köksentren grävdes en ny rabatt och där växer ett hav av Trädgårdsnäva runt den stora dekorativa stenen.
 
Även på sidan av huset anlades en rabatt med Stäppsalvia, Höstvädd, Kärleksört och Nepeta. Så fint från vårt stora fönster i vardagsrummet att se denna rabatt. 
 
 
 
 Klicka på hjärtat om ni gillar. KRAM