ALICIAS PYSSELHÖRNA OCH NYTT JOBB

Allmänt / Permalink / 7
I helgen fick vi äntligen upp Alicias Stringhylla med skrivbord. Hon har saknat just skrivbordet där hon ofta sitter och målar, klipper och klistrar. En perfekt liten pysselhörna helt enkelt. 
 
 
Nu känns Alicias rum mer eller mindre klart. Har delat upp rummet i olika zoner, sov/myshörna, pyssel, kök och leksaks- och klädförvaring men givetvis kommer jag göra små ändringar lite då och då.. :) 
 
 
Favoritkjolarna får hänga på finkroken från Minirepubliken.se
 
Och här är hon i sitt esse, färglägger bokstäver och är just nu på pappas bokstav D som i David. 
 
 
I måndags började vi vårt nya liv. Barnen på förskolan och jag på mitt nya jobb som PR & Inhouse Manager på WallVision. För er som inte känner till WallVision kan jag berätta att det är företaget bakom Boråstapeter, Engblad & Co, Cole & Son samt Mr Perswall. Det är så fantastiskt att få jobba med något jag brinner för på riktigt och att få befinna sig i en värld av kreativa processer dagarna i ända. Lite av en dröm och jag ser verkligen fram emot att lära mig allt om tapeter :) I morgonkväll åker jag upp till Stockholm för en pressfrukost som vi håller tillsammans med vår PR-byrå på torsdagsmorgonen. En ny barntapetkollektion kommer släppas och den är såå fin! Ni kan se en sneak peak HÄR.
 
KRAM Karin

LITE NYTT I DET GRÖNA SKÖNA SOVRUMMET

Inredning, sovrum / Permalink / 2
Inlägget innehåller köplänkar i samarbete med Ellos
 
Sänggavel HÄR // Korg HÄR // Beige linnepläd/överkast/duk HÄR // Grön sammetskudde HÄR // Vita sängkläder HÄR // taklampa HÄR // Grått sammetsöverkast/gardin HÄR 
 
 
Hej vänner,
 
Så glad att jag valde grönt till vårt sovrum. Färgen ger värme, elegans och blir liksom en förlängning av naturen som hägrar precis utanför. I veckan satte vi upp en sänggavel i grågrön ton som jag spanat på ända sedan den kom in hos Ellos i början av augusti och nu slog jag till... I korgen vid fotändan har jag placerat ett gäng av Gustafs leksaker som han kan ägna sig åt en stund på morgonen när vi vill ligga kvar och dra oss i sängen.. han är ju nämligen sådär intresserad av att ligga kvar och mysa :) Men den fasen kommer väl tids nog. I veckan har vi påbörjat inskolning på förskolan och man märker ju direkt att kidsen är mycket tröttare om kvällarna. Håller tummarna för att det går bra i nästa vecka när vi ska börja lämna lite mer. 
 
Nu ska vi mysa vidare framför nya serien Farang, vet inte om jag gillar den än, måste ge den några avsnitt tror jag. Någon som sett?
 
 
KRAM KRAM
 
 
Psst. Med koden 365410 får ni 30% rabatt på dyraste varan tom 22/8. Happy Shopping! 
 
 

TRÄDGÅRDSDESIGN

huset, trädgård / Permalink / 2
Inlägget presenteras i samarbete med Millesons Handelsträdgård i Onsala
 
 
 
I början på Juli kom Madeleine och Maria från Millesons Handelsträdgård till oss en heldag för att plantera  och strukturera upp vår nyanlagda trädgård. Madeleine som är trädgrådsdesigner/arkitekt var också här i början på sommaren för en konsultation och ritade därefter en skiss som de utgick ifrån när de väl kom hit och planterade. Vi anlitade en trädgårdsarkitekt eftersom vi själva tycker det är svårt med trädgårdsfix och plantering. Att få hjälp av någon som ser helheten och kan välja växter som passar just vår miljö var mycket tacksamt. 
 
 
 
Före/Efter
Rabatten på framsidan fick sig en makeover. Från att ha varit ganska "platt" står där nu två Carmensitarönnar som kommer skifta i rosarött till hösten. I rabatten planterades blålila Trädgårdsnäva, vit Stefanandra, Lavendel, Jättedaggkåpa, Murklocka och Stjärnmagnolia. Nästa år kommer jag vara förväntansfull när allt börjar blomma  :)
 
 
 
 
Utanför köksentren grävdes en ny rabatt och där växer ett hav av Trädgårdsnäva runt den stora dekorativa stenen.
 
Även på sidan av huset anlades en rabatt med Stäppsalvia, Höstvädd, Kärleksört och Nepeta. Så fint från vårt stora fönster i vardagsrummet att se denna rabatt. 
 
 
 
 Klicka på hjärtat om ni gillar. KRAM
Till top