TRE VECKOR

Allmänt / Permalink / 23
Idag är det exakt tre veckor sedan vi kom ner till Göteborg och Drottning Silvias Barnsjukhus. Tre veckor sedan vi fick veta att Gustaf är sjuk. Tre veckor sedan vårt liv förändrades i en handvändning. Tre veckor som ingen varit den andra lik. Tre veckor som jag aldrig trodde att vi, vår familj, skulle behöva uppleva.
 
Bilden på Gustaf är tagen exakt tre veckor innan vi åkte in till akuten i Norrköping, för ett vad vi trodde då, kort besök. Så fel vi hade. Men ingen, ingen kunde ana att vår guldklimp var sjuk och fortfarande är det overkligt för oss eftersom han ser lika glad ut, som på bilden, varenda morgon när han slår upp hans vackra mörkbruna ögon. Älskade Gustaf! 
 
Återigen vill jag tacka för allt stöd och alla fina kommentarer. Ni gör oss starkare! 
 
KRAM
 
 
 
 

TID

Allmänt / Permalink / 29
 
Tack för alla era fina kommentarer. Vi uppskattar verkligen att ni tänker på oss. Det värmer! Vi bor fortfarande på sjukhus med vår minsting och väntar på operation. Tiden går så långsamt när man väntar på att livet ska fortsätta igen.. för just nu känns det som att vi lever i en bubbla och bara tar en dag i taget. Vi finns hos vår lillprins och kämpar tillsammans. 
 
❤️
 
 

SAKNAR

Allmänt, Familjeliv / Permalink / 10

Efter drygt en vecka på sjukhus saknar man vardagen och livet som man innan tog för givet. Jag ramlade över den här bilden i arkivet och jag minns den dagen så väl. Det var en måndag, sista veckan i september när det var sådär varmt. Alicia och Gustaf hade bara shorts och t-shirt och vi lekte ute i trädgården, åt dom sista päronen från päronträdet, Gustaf tränade med gåvagnen och livet kändes sådär bra och härligt ni vet. Vi ska känna så igen. Längtar tills den dagen.

 
Till top