NYTT I POJKRUMMET

Barn, Barnrum, Erbjudanden / Permalink / 1
En liten titt inne i lillemans rum som just nu ockuperas av storasyster. Hon tokälskar tipitältet. Sitter där inne och myser, läser (på låtsas) för lillebror och gömmer sig titt som tätt genom att knyta igen tältet. Egentligen borde det kanske stå i hennes rum men där har hon så mycket prylar att det inte får plats :) En av nackdelarna med 20-talshus.. charmiga men ofta små rum. 
 
 
Hej på er vänner!
 
Fredag, åh så skönt! Ellerhur? Vi är kvar i Stockholm men ska åka hem vid lunchtid. Igår var jag ute med en vän på Nytorget 6 och åt en fantastiskt Porchetta och drack rödvin. Såå mysigt att bara sitta och chittchatta en hel kväll, borde göras oftare :) 
 
Idag trillar det in mejl i inkorgen varannan minut om "Black Friday" och "Black Weekend"-erbjudanden.. förstår att man kan bli lite "mätt" på det men se det som ett bra tillfälle att starta julshoppingen med extra bra priser :) Det kommer jag göra! Tipitältet och trätåget är från den fina barnbutiken Minirepubliken.se som givetvis också har massor av fina erbjudanden idag, ni hittar dem HÄR.
 
Nu ska vi förbereda hemfärd.. har ett viktigt möte i eftermiddag. Inom kort kommer det nämligen hända stora grejer i vårt liv. En flytt är på gång...
 
KRAM
 
#1 - - Anonym:

Tråkigt om ni flyttar för alltid ifrån stan / violeta

Svar: Ja, det är vemodigt såklart. Vem ska kunna göra mitt hår lika bra som du? 😘 Kram!
Karin Boo Wiklander

Till top