BARNRUMSINREDNING

Barn, Barnrum / Permalink / 0
Regnig onsdag.. och vad passar då bättre än mys och gos med min lilla prins?! Vi har hängt på Gustafs rum och grejat lite... Bland annat hängt upp de söta små musikmobilerna över sängen i form av luftballonger. Så himla söta tycker jag! Vi tog bilen till förskolan och hämtade storasyster och passade på att svänga förbi handelsträdgården.. älskar att strosa omkring bland blommor! Dags att fundera på dagens middag.. något som går snabbt, är enkelt men fruktansvärt gott. Hmm, tips kanske?  

IMG_8625 Gustaf bland fiskar. Min lilla sötnos.. han är så tjock och go nu! Elefantkudde från CamCam.. älskar typ allt från den danska barnbutiken ;)

  IMG_8595 Fisk var det här :) Supersött, mjukt och somrigt bäddset. För er som undrar hittar ni det härStol från Jollyroom. Älskar Gustafs nya luftballongsmusikmobiler.. (haha, världens längsta ord) och melodin är så behaglig att jag nästan själv somnar till den :)   Apropå inredning till barnrummet måste ni hålla utkik på mitt Instagramkonto @houseno31  nu på fredag... då kommer jag nämligen starta en giveaway där ni kan vinna ett presentkort att handla just barnrumsinredning för. Det vill ni inte missa :) Hörs snart igen!    

KRAM

 
Till top