Borta bra men hemma bäst

Familjeliv / Permalink / 0
Hemma igen! Åh.. Så skönt även om hela hallen är full av resväskor, smutskläder och barnens grejer. Att bo på två ställen kräver ju en del packning som ska fara fram och tillbaks :) Igår firade Hammarby alla grabbarnas mammor på ett fint sätt med en heldag i Stockholm, och efter matchen på Tele 2 Arena bjöds familjerna på en avslutningsmiddag eftersom det nu är EM-uppehåll i Allsvenskan. Det betyder att min kära man är ledig hela       t i o  dagar, wihi :) Vi kommer njuta på hemmaplan men också hinna med en liten tripp till Gotland med ett par vänner. Ska bli supermysigt!   image Lite shopping har det blivit, bland annat denna klänning som jag tänkte bära på ett bröllop i juli.    image Klänningen matchade så bra med syrenerna så de fick samsas på en bild :)   Nu ska vi sjunka ner i soffan och njuta av en god kaffe. I morgon väntar jag en spännande leverans på förmiddagen. Mer om det senare!  

KRAM

 

Vinn 1000 kr att handla barnrumsinredning för!

Barn, Barnrum, Tävling / Permalink / 1
Som jag nämnde här om dagen startar jag idag en giveaway på mitt Instagramkonto @houseno31 där ni kan vinna 1000 kr att handla barnrumsinredning för hos Jollyroom. (Gäller varumärkena Alice & Fox samt Cloudberry Castle). Stolen och bokstavslampan på bilden är båda från märket Alice & Fox.

Tävlingsregler hittar ni på min Instagram!

(Tävlingen anordnas i samarbete med Jollyroom)

  image  

BARNRUMSINREDNING

Barn, Barnrum / Permalink / 0
Regnig onsdag.. och vad passar då bättre än mys och gos med min lilla prins?! Vi har hängt på Gustafs rum och grejat lite... Bland annat hängt upp de söta små musikmobilerna över sängen i form av luftballonger. Så himla söta tycker jag! Vi tog bilen till förskolan och hämtade storasyster och passade på att svänga förbi handelsträdgården.. älskar att strosa omkring bland blommor! Dags att fundera på dagens middag.. något som går snabbt, är enkelt men fruktansvärt gott. Hmm, tips kanske?  

IMG_8625 Gustaf bland fiskar. Min lilla sötnos.. han är så tjock och go nu! Elefantkudde från CamCam.. älskar typ allt från den danska barnbutiken ;)

  IMG_8595 Fisk var det här :) Supersött, mjukt och somrigt bäddset. För er som undrar hittar ni det härStol från Jollyroom. Älskar Gustafs nya luftballongsmusikmobiler.. (haha, världens längsta ord) och melodin är så behaglig att jag nästan själv somnar till den :)   Apropå inredning till barnrummet måste ni hålla utkik på mitt Instagramkonto @houseno31  nu på fredag... då kommer jag nämligen starta en giveaway där ni kan vinna ett presentkort att handla just barnrumsinredning för. Det vill ni inte missa :) Hörs snart igen!    

KRAM

 
Till top