Vårkänsla och trötthet

Okategoriserade / Permalink / 0
Torsdag kära vänner. Har ni haft en bra sådan? Förstår inte att dagarna kan gå så fort när jag är ledig, upplever att jag inte hinner med någonting! Vår lilla mini är förkyld och låter som en gris på nätterna trots koksalt och nässug. Han sover därför inte så bra just nu, vilket innebär trött mamma och trött bebis. Ingen bra kombo :) Känns som att jag skulle göra vad som helst för en natt med god sömn! Något som piggar upp är ju alltid sol och vackra saker - som min Magnolia i Daggen! Nu blir det lite te och serier innan läggdags, håll tummarna för att denna natt blir bra :)  

KRAM

image

Rosa dröm

Barnrum, Inspiration, Interiör / Permalink / 1
Alicias rum har genomgått en ganska stor förändring. Väggarna har fått en ljuvlig rosa färg, som känns matt, sober och lite lyxig. Inte sådär "barnslig" som rosa annars lätt kan bli. Färgen är dessutom perfekt i ett barnrum då den enkelt går att torka av om någon skulle "råka" rita eller kladda på väggen. Har testat själv, och det funkar faktiskt :) Så nu kan jag alltså sitta i vardagsrummet på nedervåningen och äta frukost i lugn och ro även om det är mystiskt tyst på övervåningen. (Det är ju då busen brukar ske).   IMG_7365 Gustaf ligger och sover middag medan mamma fixar. Färgen heter Easy2Clean från Nordsjö och kulören är Soft Antibes. IMG_7340 Syrran passade på att kela lite med lillebror.  Sängen är också ny och kommer från Oliver Furniture. Älskar designen! Vi valde en juniorstorlek och köpte till längre sidor som gör att vi lätt kan göra om sängen till en vanlig "vuxensäng" i och med att hon växer och blir större. Känns bra så att man slipper köpa en ny säng! Sängkläderna kommer från Garbo & Friends. Nu återstår bara att måla en byrå och köpa matta. Sen ska vi nog vara klara :)  

KRAM

     

Viåker till öjn

Familjeliv / Permalink / 0
Måndagsmorgon och det verkar ju bli ännu en strålande vårdag med sol, me like! :) Sitter i soffan med kaffekoppen och har precis bokat flyg till Gotland i juni. Vi åker dit med vänner och det ska bli så himla mysigt. Så nu får ni ge mig era bästa gotlandstips, hit me! :) Nu ska vi försöka slutföra målarjobbet i Alicias rum pronto så att vi kan gå ut och njuta av vädret sen. Vad har ni för annandag påsk-planer?

KRAM

Tofta-strand-badare_DSC0240-WEB Foto: Gotlandsbild.com
Till top