Bröllop

Middag, Nöje, Outfit / Permalink / 3
I går gick sommarens stora fest av stapeln. Våra kära vänner Sophie och Rikard gifte sig och bjöd till en fest vi sent kommer glömma. Vigseln var så vacker och som vanligt kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Det är ju så fint att fira kärleken och när man själv har gift sig kommer ju många av minnena tillbaks när man sitter där. Festligheterna fortsatte sedan i Brunnssalongen med en utsökt middag, tal, dans och underhållning. Kom hem någon gång runt 03.00 och då var det inte svårt att somna ska ni veta :)   Processed with MOLDIV image Min man anlände till först till festen då han spelade match i Gävle på eftermiddagen..  så ni får bara se min bröllopsoutfit :)   image Brudparet anländer till festen och toastparet välkomnar med en skål! IMG_9614 Vackraste bruden. Älskar Sophies klänning.  image IMG_9652 Middagen är igång.   Nu ska vi ta en liten eftermiddags-nap. KRAM  

Lata dagar på landet

Familjeliv, Sommarhus / Permalink / 0
Vi tillbringar några dagar på landet hos mina föräldrar i den sköna sommarvärmen. Alicia badar med mormor, morfar busar med Gustaf och jag får lite egentid i solstolen. Vi äter och dricker gott och har det mysigt i största allmänhet. Vad gör ni? :)   IMG_9501 Ljummen sommarkväll på altanen. IMG_9507 Bruna fossingar och sköna sommarbyxor.   IMG_9511 Krinklad somrig topp funnen på rea.    

KRAM

Sommarfest

Middag, Nöje / Permalink / 0
Igår bjöd Ida på födelsedagsmiddag i trädgården. Allt var så fantastiskt gott och fint. Supermysig kväll!   image Inte varje kväll man kan njuta av sådan sommarvärme som igår.. Härligt!   image Tårtan som Ida bakat var fantastisk, både att titta på och äta :) Maränger, lemon curd, grädde, yoghurt, turkisk peppar och vinbär! Ni hör ju hur gott det var!!   image Ett gäng ovanligt snygga mammor... image Idag har vi hängt med Ulle och kidsen men nu drar vi till landet och myser vidare. Härliga juli!  

KRAM

Till top