Vår 2016 – Min önskelista

Inredning, Inspiration / Permalink / 1
Såhär i januari har jag alltid stor lust att fräscha upp och förnya hemmet. Någon som känner igen sig? :) Jag har knåpat ihop en ett litet kollage med grejer som just nu står högt på min önskelista.           Från vänster: Örsjö Kvist, så otroligt fin och klassisk. Petroleumblå kuddar i lyxig sammet, dessa från Sleepo. Dimblå rund kudde i velour här. Aquagrön ljuslykta hittar ni här. Wegners CH25 hittas förmodligen till bäst pris på auktion. Vi vill byta dörrhandtagen i vårt hus för att bevara 20-talsstilen. Fantastiska handtag från Byggfabriken. Gatto, denna klassiska, vackra lampa - vill ha! Förvaringsbox Lagerhaus. Inlägget innehåller adlinks.

KRASSLIG

Okategoriserade / Permalink / 0
Seg och krasslig såhär i slutet på januari, genomförkyld, ont i huvudet och höggravid. Bra kombo va?! :) Har därför suttit framför jobbdatorn i mjukisdräkt hela dagen. Så oskönt med kläder som sitter åt just nu och alla mina vanliga kläder gör ju just det :) Något som gör mig glad trots att jag är krasslig är de ljusa fina dagarna. Vilket vackert vinterväder! Kyligt men strålande sol. Passade på att knäppa en bild på vår lilla kisse som älskar solen lika mycket som jag.   en grå, söt och liten (eller ganska stor faktiskt) tuss!

V.35

Okategoriserade / Permalink / 0
  Stubben, perfekt för tulpaner! Måndag, och min näst sista vecka på jobbet innan hemgång. Börjar faktiskt bli lite nervös men idag var vi på kontroll och grabben har i alla fall lagt sig till rätta, skönt att veta :) Sitter och gör en liten aktivitetsplan för mitt egna företag också. Har en hel del uppdrag under våren, så bäst för bebben att han är en snäll pojk, hehe! I helgen var jag och köpte lite målarfärg hos Nordsjö. Ett måleriprojket är på gång och det ska bli så kul att visa er lite mer när det väl är påbörjat. Ha en fortsatt fin måndagskväll. KRAM KRAM
Till top