Söndagshäng!

Familjeliv, Inspiration / Permalink / 1
Söndagskväll vänner, hur mår ni? Här är vi trötta efter en dag utomhus. Tänk att man ska bli så trött av frisk luft, borde ju vara tvärtom, att man blir pigg.. hur som helst väldigt härligt med så skönt väder. Nästan att man kan ana lite vår när man sitter i solen och hör fåglarna kvittra. Vi började dagen med en promenad till änderna som bara bor en liten bit bort från vårt hus vid strömmen. Alicia och hennes kompis Arwid tyckte dock änderna var tråkiga eftersom de inte vågade komma nära och äta brödet vi hade med oss så vi begav oss hemåt för att grilla korv och äta i solen istället. Mysigt!   IMG_6596 Nu sitter jag i soffan framför kaminen som värmer så gott. Alicia sover och Gustaf ligger i min famn och snarkar :) David hänger i vårt gym.. om någon månad ska jag hänga där lite mer också är planen.   På eftermiddagen somnade hela familjen i olika omgångar i soffan med Hokus Pokus Alfons Åberg på tv:n som sällskap och Alicia gjorde en liten skönhetsbehanding på sin kära mamma. Kammade mitt hår och satte upp tusen hårspännen på samma ställe, typ. Haha.. därefter fick jag massage med min bodyoil från Babor (bara älskar doften Cashmere wood). Perfekt med en liten ompysslande dam här i familjen :)   IMG_6604   Söndagsmiddag blev supermumsig pasta med rödbetor, fetaost, ruccola och valnötter. Feta och rödbetor är ju verkligen en himmelsk kombo. Nu ska jag fixa lite te och hård smörgås med avocado och flingsalt. En favoritsmörgås här! Måste ni testa om ni inte redan gjort det. Vi hörs finisar!  

KRAM

15% på Bybinett.se

Okategoriserade / Permalink / 0
Kikar bara in en snabbis såhär på lördagskvällen, mitt i middagsstöket faktiskt, för att påminna er om att ni har 15 % rabatt på hela fina sortimentet hos bybinett.se med rabattkoden houseno31 fram t.o.m 5:e mars. Lovar att det finns mycket fint, så ta en titt i webbshoppen vettja :) Mina favoriter är City Lights från Louise Roe.  

KRAM

  IMG_6720  

Inlägg i samarbete med bybinett.se

Godmorgon lördag!

Inredning, Inspiration / Permalink / 1
Hej fina ni, Hur mår ni? Bästa dagen på veckan är här. Lördag, wihoo! Ljuvligt att vakna upp till en solig lördag med hela familjen. Alicia vaknade vid sju och smög in till oss för lite morgonmys. Gustaf sover just nu i ett babynest mellan mig och David och i natt vaknade jag två gånger för amning. Han är ingen skrikig bebis utan gnyr mest när han vill något. Igår satte jag upp de första tavlorna efter målningen i mat- och vardagsrummet. Gillar inte att göra hål i väggarna men någon gång måste det ju ske om man vill bort från den tomma känslan :) "Precious Finds" hamnade i matrummet och tycker nog det blev rätt fint.   IMG_6674 Köpte en härlig bukett i blomsterbutiken igår. Mycket grönt i olika nyanser och så några rosa och vita Ranunkler.   IMG_6682 Tavlorna passar rätt fint där borta på väggen tycker jag. Kommer välja vita ramar i större utsträckning än tidigare. Tycker det blir mjukare mot de grå väggarna.    Idag ska vi göra en liten dagsutflykt till Ericsbergs slott (slottet som Stjärnorna på slottet) spelades in på. Det såg så himla fint ut när vi kikade på programmet och det ligger ju inte så långt härifrån. Vi tänkte ta med vagnen och promenera. Skönt med lite miljöombyte nu när promenader är en stor del av dagens aktiviteter.  

KRAM

Till top