GBG I DAGARNA TRE

Familjeliv, Inredning, Inspiration / Permalink / 1
 
 
Hej vänner!
 
På bilderna ser ni min nya linneduk från Bybinett.se älskar den! Ljusgrå och sådär supermjuk i tvättad kvalitet. Perfekt julklapp till mamma, syster eller någon annan ni tycker om. Har ni handlat klart klapparna ännu? Själv har jag inte ens börjat!! Hur ska jag hinna? 
 
Vi är på plats i Göteborg ett par dagar främst för att Gustaf ska på återbesök och göra lite mer omfattande kontroller på Drottning Silvias efter att vi lämnade sjukhuset i början av november. Känns på ett sätt konstigt att vara tillbaka i sjukhusvärlden efter en månad hemma då allt varit till synes helt normalt men skönt att det finns så många som håller koll på vår lilla guldklimp. 
 
Men vi är också i Göteborg för att kika på hus och skriva på kontrakt. Göteborg ska ju bli vår hemstad igen.. efter sex år på rymmen :) David blev idag klar för IFK Göteborg så nu är det bara hus, förskola och lite annat som fattas innan vi är på plats. Känns sååå konstigt att vi ska återvända men det blir i allafall mer verkligt när vi är här.. och jag känner att det kommer bli bra :)
 
KRAM
 
 
#1 - - http://www.damernasvarld.se/tilda:

Välkomna tillbaka! :) Kram Tilda

Svar: Tack Tilda! Vi lär ju ses en del framöver :) Kram
Karin Boo Wiklander

Till top