FÖR BLOMSTERÄLSKARE

Allmänt / Permalink / 2
 
 
 
I Göteborg finns massor av unika och roliga butiker och i helgen när jag och mannen strosade omkring några timmar alldeles för oss själva kände jag att det inte kommer vara några problem för mig att trivas i stan :) Utbudet är ju betydligt större än i småstaden och jag tycker om tanken på att ha alla trevligheter på nära håll.
 
En av dem är den lilla butiken Floramor & Krukatös som säljer blommor och keramik (som ni hör på namnet). En butik som man definitvt ska besöka om man precis som jag älskar blommor och växter. Den ligger lite gömd på en innergård vid Kaserntorget så kan vara aningen trixit att hitta dit men när ni väl gör det kommer ni inte ångra er. Så mycket fint! 
 
Idag har vi lussefikat och lyssnat på fina luciasånger samtidigt som vi med spänning följt budgivningen på vårat hus som är igång. Blir så senitmental ändå när det väl är dags för att sälja.. vet att det kommer bli bra men har så mycket känslor för huset som vi vårdat varsamt. Bäst och inte fundera för mycket på det där helt enkelt :)
 
Nu är det filmtajm! Ha en skön kväll alla.
 
KRAM
 
 
#1 - - Anna:

Kul med budgivning :) och ska bli spännande att se vad ni hittar för ställe i Gbg

Svar: Ja. Det ska bli väldigt spännande. Kolllar Hemnet typ var femte minut - otålig 😊 Kram!
Karin Boo Wiklander

#2 - - JUNITJEJ:

Dit måste jag åka!

Svar: Det tycker jag :)
Karin Boo Wiklander

Till top