INREDNINGSÅRET 2016 I BILDER

Allmänt / Permalink / 4
Ett nytt år närmar sig med stormsteg och i ärlighetens namn ser jag fram emot det - jättemycket! 2016 har haft sina fina stunder (det allra bästa var när vår son föddes 12 februari) men i det stora hela har det varit ett ganska tufft år med allt vad vi gått igenom under hösten. Dessutom har vi pendlat mellan två bostäder sedan april månad och det är rätt slitigt med två kids.
 
Därför välkomnar jag 2017 med öppna armar och hoppas verkligen att det ska bli ett riktigt bra år. Att vi får vara friska och lyckliga tillsammans. Till att börja med ska vi ju flytta hem till Göteborg och hitta ett nytt hus att skapa nya minnen i, en bra början! :)
 
Har samlat en bild från varje månad i min inredningskalender 2016. Började 2016 med att måla hela nedervåningen i "greige" ett val jag inte ångrar. Alicias rum blev rosa i april och lite nya möbler har tillkommit här och där. I september fick köket en makeover och det blev bara så bra! Vilka bilder gillar ni mest? 
 
KRAM
 
 

MINA JULKLAPPAR

Allmänt / Permalink / 0
jag måste ha varit väldans snäll i år för tomten kom med massor av fina klappar, några av dem syns på bilden.. bland annat Raku Doll, Gloria och boken "Ny Nordisk Design". Fotot är taget med ännu en klapp nämligen min nya Olympus Pen som är en kompakt systemkamera med inbyggt WiFi, så himla smidigt när man för över massa bilder mellan olika enheter hela tiden :) Nu går överföringen i ett kick, perfekt! Tack snälla mannen :)
 
Tomten kom också med nya löparskor, ljusstakar från AYTM, fleecetröja från Haglöfs, presentkort på hudvård och makeup, knopplist i trä och lite annat smått och gott.
 
Men att vår lilla prins har mått bra ända sedan vi kom hem från sjukhuset i början på november är ändå det bästa av allt. Så tacksam för det! 
 
KRAM
 
 

WOODEN TOYS

Allmänt, Barn, Barnrum / Permalink / 4
Hej underbaringar!
 
Minns ni att jag pratade om leksaker från Etsy för en tid sedan? Jag beställde lite olika träleksaker som julklappar till Gustaf och Alicia. Bland annat djuren och deras hus som ni ser i hyllan, så himla söta! Finns ju massor av urgulliga och annorlunda grejer på Etsy så om ni är ute efter unika leksaker kan jag verkligen rekommendera att ni kikar in där och söker på "wooden toys". 
 
 
 
Mår ni bra såhär första vardagen efter julfirandet? Vi har haft så mysiga dagar här hemma med nära och kära. Idag åkte de sista gästerna hemåt och allt är back to normal... nästan, fast ändå inte för vi är mitt uppe i vår flytt till Göteborg. Letar hus febrilt och tittade faktiskt på ett intressant objekt i förra veckan, arkitektritat 180 kvm nära natur och stan. Får se om det blir något med det :) 
 
KRAM! 
 
Till top