Sneek Peak - Köket

Inspiration, Interiör / Permalink / 1
Lördag kära vänner, så härligt! Här har vi precis packat väskan för ett kort besök i storstaden. I morgon får vi nycklarna till vår lägenhet på Södermalm, ska bli skönt med ett litet krypin när vi är uppe lite längre perioder. Idag är det säkert mycket folk i stan eftersom självaste kungen fyller 70 år. Kanske kommer vi se lite av festligheterna! Lovade ju att visa en liten glimt av köket som det grejades med igår. Just nu är det lite utav ett kaos där men snart kommer det bli riktigt bra :) bänkskivan är av Quartz (Noble Carrara) från House of DesignÄr mycket nöjd med stenen som inte är lika porös och ömtålig som marmor men har ett liknande utseende. Det är ju liksom trist att lägga mycket pengar på en stenskiva och sen få fläckar på den direkt. Nu ska det alltså fixas med kakel och lite annat smått och gott innan vi är klara.. På återseende och ha en riktigt skön lördag!   image Blandare och diskho installerades också igår. Vi valde både blandare och ho från tyska kvalitetsmärket Blanco som vi även det köpte hos House of Design. Tycker verkligen om blandaren som har ett klassiskt och modernt utseende på samma gång. Utdragbar pip är också smidigt när man har en djup ho. Tummen upp för det :)   image  

I morgon smäller det!

Inspiration, Interiör / Permalink / 2
I morgon sker den första händelsen i förvandlingen av vårt kök. Nya bänkskivan ska på plats samt ny diskho och blandare.. Ska bli så spännande att se resultatet! När detta är klart ska jag anlita en firma som ska sätta kakel på väggen. Men i morgon kommer ni alltså förhoppningsvis få se en liten sneek peak på köket iaf :)  

KRAM

image

Bye bye svart ekskiva... :)

Det där med träning...

Familjeliv, Hälsa / Permalink / 0
IMG_7993Älskar mina lyktor från Skrufs som jag hittat hos Bybinett.se och en regnig dag som denna passar jag på att tända lite ljus och mysa när det är lugnt och tyst i huset.. lugnet innan stormen så att säga.   Onsdag och lunchtid. Tycker inte man hinner mycket om dagarna.. och ändå är det så många timmar man har till förfogande. Hmm, hur går det till? :) Idag har jag i alla fall lyckats klämma in träning på schemat. (Kanske för att jag helt spontant klämde i mig en påse Plopp igårkväll.. och jag som inte ska äta godis i vekorna, blir så trött på mig själv - disciplin, hallå?) Ett ordentligt styrkepass blev det i alla fall efter att jag i förra veckan fick "grönt ljus" av min barnmorska på efterkontrollen, så skönt. Har liksom längtat efter att få ta ut mig och bli riktigt trött i musklerna. Innan efterkontrollen vågade jag bara köra lite lättare pass eftersom det är så viktigt att livmodern dragit ihop sig och allt det där.. vill ju inte drabbas av framfall eller vad det nu är man kan drabbas av. Ja, ni hör ju att jag har lite dålig koll, haha! Vi har ett litet "gym" i ett rum bakom vårt garage, himla smidigt faktiskt att kunna smita dit ibland och köra ett pass utan att behöva planera så mkt innan. Gustaf sov skönt i vagnen under hela passet.. duktig pojke! Nu har jag förberett lunch, tänt ljus och laddat upp med kaffe. En liten stund för mig själv innan mini vaknar och storasyster ska hämtas. Ha en fin onsdagseftermiddag!  

KRAM

Till top